Yönetmen Köreken Başkan Akkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yönetmen Köreken Başkan Akkaya'yı Ziyaret Etti

Yönetmen Köreken Başkan Akkaya\'yı Ziyaret Etti

Konya’nın Akşehirli Yönetmeni Ümit Köreken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

08.05.2014 17:19

Konya'nın Akşehirli Yönetmeni Ümit Köreken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Çekimleri Akşehir ve çevresinde yapılacak olan "Mavi Bisiklet" isimli filmin yönetmeni Ümit Köreken, ödüllü film projesi ile ilgili Başkan Akkaya'ya bilgi verdi. Köreken, babasını tren kazasında kaybeden bir çocuğun dul annesi ile birlikte yaşadığı hikayeyi konu alan filmin, Amsterdam Sinekid Film Festivali ile bu yıl 33.'sü yapılan "İstanbul Film Festivali'nde Köprüde Buluşmalar" etkinlikleri kapsamında Türkiye- Almanya Ortak Yapım Geliştirme Fonu ödülüne layık görüldüğünü ifade etti.

Filmi hakkında Başkan Akkaya ile bir sohbet gerçekleştiren Köreken, "Akşehir'in eşsiz atmosferi filmin konusu ile büyük bir bütünlük kazanıyor. Film tamamlandığında Akşehir'in de büyük çaplı bir tanıtımı olacak. Filmin kısa tanıtımı sırasında bize desteğini esirgemeyen belediyenizin önümüzdeki ocak ayı içinde yapılacak çekimler sırasında yine desteğini sürdürmesini umuyoruz" dedi

Yönetmen Ümit Köreken'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akkaya ise, Akşehir'in tarihi ve doğal güzelliklerini beyaz perdeye yansıttığı için başarılı yönetmen Ümit Köreken'e teşekkür etti. Başkan Akkaya, Yönetmen Köreken'e bundan sonra ki gerçekleştireceği projeler ve filmler için de başarı dileklerinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yönetmen Köreken Başkan Akkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement