Yontürk'e Destekler Çığ Gibi - Son Dakika
Yerel

Yontürk'e Destekler Çığ Gibi

Yontürk\'e Destekler Çığ Gibi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Şafak Yontürk'e, ANA Parti eski Genel Başkan Yardımcısı İşadamı Fikri Yontürk'ten de tam destek geldi.

08.10.2015 15:45

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Şafak Yontürk'e her kesimden destek yağmaya devam ediyor. Yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Şafak Yontürk'e amcası oğlu olan ve ANA Parti eski Genel Başkan Yardımcısı İşadamı Fikri Yontürk'ten de tam destek geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılaşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Şafak Yontürk 1 Kasım seçimleri hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Toplumun her kesiminden destek gören Şafak Yontürk'e akrabaları da desteğini açıkladı. Şafak Yontürk'ün amcası oğlu olan ANA Parti eski Genel Başkan Yardımcısı İşadamı Fikri Yontürk'te desteğini açıkladı.

Şafak Yontürk'ün onurlu, ilkeli ve dürüst bir çizgide hareket ettiğini belirten Fikri Yontürk "Şafak Yöntürk, Diyarbakır'da yıllardır onurlu, ilkeli, dürüst, bir çizgide gitmiştir. Asla haksızlığı kabul etmez. İnsanlığa hizmet için büyük mücadele ve çaba sarf etmiştir. Siyaseti tam anlamıyla yerinde yapmaktadır. Hak hukuka riayet eden önemli kişiliğe sahip bir insandır. Elinden gelen tüm imkanları insan ayırt etmeden kimseyi ötekileştirmeden ırkı ili dini ne olursa olsun kapısına gelen halka canı gönülden destek olmuştur. Sorunlarına çözüm getirmiştir. Bende Allah'ın izniyle amcamın oğlu değerli insan Şafak Yöntürk Bey'e var gücümle destek vermeye hazırım. Elimden gelen imkanları seferber etmeye hazırım. Şafak Yontürk Meclis'e gelirse eğer büyük hizmetler vereceğine inancım tamdır, sonsuzdur. İnşallah el birliğiyle hepimiz Şafak kardeşimize sahip çıkmalıyız yıllardır Şafak kardeşim hizmet etmektedir. Çevresine faydalı bir siyaset adamıdır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yontürk'e Destekler Çığ Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement