Yozgat'ta Çiftçiler Yağmur Yağınca Şükür Duası Etti - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Çiftçiler Yağmur Yağınca Şükür Duası Etti

Yozgat\'ta Çiftçiler Yağmur Yağınca Şükür Duası Etti

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Yamaçlı beldesi halkı, istedikleri yağmur yağınca şükür duası etti.

06.05.2012 23:24

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Yamaçlı beldesi halkı, istedikleri yağmur yağınca şükür duası etti.

Yamaçlı İlköğretim Okulu avlusunda düzenlenen şükür duasına Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, Yamaçlı Belediye Başkanı Metin Koçak, Belde Belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yamaçlı Belediye Başkanı Metin Koçak, havaların kurak geçmesi dolayısıyla normalde bugün yağmur duasına çıkacaklarını ancak son bir haftadır yağışların yeteri miktarda yağmasından dolayı şükür duasına çıktıklarını söyledi. Koçak,"Allah o kadar büyük ki, çiftçimizin sesini duydu ve beklediğimiz yağmurumuz yağdı. Bugün ona şükretmenin gururu içindeyiz. İnşallah bizleri korktuğumuz her şeyden esirger" dedi.

Kurak bir mevsim geçiren Yozgat'a yağmur yağmasının hayli sevindirici olduğunu belirten Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, "Beklenen yağmur Yozgat'ın büyük bir kesimine düştü. İnşallah yağmura hasret olan diğer yerlerimize de yağmur yağar. Çiftçimize bereketli ve bol mahsullü seneler diliyorum" dedi.

Edilen dualardan sonra kesilen kurban eti ile yapılan pilav ikram edildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Çiftçiler Yağmur Yağınca Şükür Duası Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement