'Yürekten Dans Et' Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

'Yürekten Dans Et' Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

\'Yürekten Dans Et\' Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü ile Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Yürekten Dans Et' projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

15.06.2013 09:38

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü ile Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Yürekten Dans Et' projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Kadir Has Kongre Merkezinde konferans salonunda düzenlenen projeye, Vali Orhan Düzgün, Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılacak olan proje kapsamında görme engelli vatandaşlara halk oyunları, müzik, ritim ve çeşitli alanlarda sportif faaliyet eğitimleri verilecek. Düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan Vali Orhan Düzgün, görme engelli vatandaşları kalpleri ve yürekleriyle dans ettirecek olan bu projeyi gönülden desteklediğini yeteneklerinde var olan bu projeyi çok anlamlı bulduğunu ifade ederek, buradaki projeden çok güzel bir sonuç çıkacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen ise, "Unutmayalım ki her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bu sebeple engelli bireylerimize, engelsiz bireyler gibi eşit haklara erişim ve pozitif ayrıcalık sağlanmalıdır. Toplumun bir parçası olan engelli vatandaşları hayatın içine katmak, haklarını geliştirmek ve topluma katılımlarını arttırmak için çok daha fazla çalışma yapılması gerekmektedir" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Yürekten Dans Et' Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement