Yurtta Kış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yurtta Kış

12.01.2012 17:40

Adıyaman İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından Adıyaman merkez ve ilçelerinde kapanan köy ve mezra yollarını açma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Adıyaman İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından Adıyaman merkez ve ilçelerinde kapanan köy ve mezra yollarını açma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Yapılan çalışmalar sonucunda, merkeze bağlı Doğanlı, Aksu ve Gökçay köyleri ile Çelikhan ilçesine bağlı Taşdamlar, Korucak ve Çat Grup köy yolu tekrar ulaşıma açıldı.

Adıyaman İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, yaptığı açıklamada, şu an itibariyle Çelikhan 8, Gerger 5, Kahta 1 ve Sincik 7 olmak üzere 21 köy ve mezraanın yolunun kapalı olduğunu, en kısa sürede bunların da açılacağını belirtti.

Doğan, karla mücadele ekiplerinin yoğun bir çalışma yaptıklarını belirtti ve bütün zorluklara karşın yolların en kısa zamanda açılacağını ifade etti.

Doğan, "İl Özel İdaresi olarak kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için karla mücadele ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. İl Özel İdaresi ekipleri kar yağışının yoğun olduğu ilçelerde ve köylerde iş makineleri ile karları temizlemeye çalışıyor. Yoğun bir özveri gösteren bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika


Advertisement