Tunceli'de kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.
Tunceli kent merkezi ile ilçelerinde gece yarısından itibaren kar yağışı etkili oldu. Tunceli Belediyesi ekipleri, ana caddelerde kar temizleme çalışması başlattı.
Karayolları 86. Şube Şefi Aydoğan Ergün, Tunceli- Erzincan ve Tunceli- Ovacık karayollarında ekiplerin kar temizleme çalışmasına devam ettiğini belirterek, akşam saatlerinden itibaren bu yollarda çığ düşme riskini artıracağını ifade etti.
Ergün, "Kar yağışı etkili olmaya devam ederse Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayollarını, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için ulaşıma kapatabiliriz" dedi.
Tunceli Meteoroloji Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, il merkezinde kar kalınlığı 25 santimetreyi geçti. Kar yağışının iki gün daha etkili olması bekleniyor.
- TUNCELİ
Son Dakika › Yerel › Yurtta Kış - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.