Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, "Ekiplerimiz ulaşımın aksamaması amacıyla gece gündüz demeden çalışıyor" dedi.
Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğunu söyledi.
Bazı bölgelerde kar, tipi ve buzlanma olduğunu belirten Eser, köy yollarında her hangi gibi bir sorunun olmadığını kaydetti.
Ekipler tarafından çalışmaların sürdürüldüğünü anlatan Eser, "Dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı, Kofçaz ve Demirköy ilçelerinde etkili oldu. Ekiplerimiz ulaşımın aksamaması amacıyla gece gündüz demeden çalışıyor. 5 ekibimiz kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu. - Kırklareli
Son Dakika › Yerel › Yurtta Kış - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?