Ziraat Odası Başkanları, Dedaş Genel Müdürü ile Görüştü - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Başkanları, Dedaş Genel Müdürü ile Görüştü

Ziraat Odası Başkanları, Dedaş Genel Müdürü ile Görüştü

Şanlıurfa’nın ilçe ziraat odası başkanları, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu öncülüğünde, tarımsal sulamadaki sorunların giderilmesi için DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ile görüştü.

11.05.2014 16:34

Şanlıurfa'nın ilçe ziraat odası başkanları, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu öncülüğünde, tarımsal sulamadaki sorunların giderilmesi için DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ile görüştü.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Siverek Ziraat Odası Başkanı Cuma Polatoğlu, diğer ilçe oda başkanları, çiftçiler ve muhtarlar tarımsal sulamadaki elektrik sorunlarının giderilmesi için Diyarbakır'a giderek DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ile görüştü.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Eyyüpoğlu, çiftçinin sıkıntılarının giderilmesi için DEDAŞ Genel Müdürü ile görüştüklerini belirtti.

Tarımsal sulamadaki elektrik fiyatlarının bir an önce düzenlenmesini istediklerini ifade eden Başkan Eyyüpoğlu, yetkililerden de çiftçinin sesine kulak vermesini istedi. Makarnalık buğdayın gen merkezi ve Türkiye pamuğunun büyük bir bölümünü karşılayan Şanlıurfa'da çiftçilerin bazı konularda mağdur olduğunu söyledi.

Hükümetin Şanlıurfa tarımına ciddi yatırımlar yaptığını da hatırlatan Eyyüpoğlu, tarımsal sulamadaki elektrik fiyatlarında da hükümetin düzenlemeye gideceğine inandıklarını söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Başkanları, Dedaş Genel Müdürü ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement