Arkadaşının eşini otele davet etti! Koca, 'Harama göz diktin' deyip meydan dayağı attı - Son Dakika
3.Sayfa

Arkadaşının eşini otele davet etti! Koca, 'Harama göz diktin' deyip meydan dayağı attı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir şahıs, bir süre evlerinde de kaldığı arkadaşının eşini taciz edip otele çağırdı. Kadının eşine durumu anlatması üzerine otelde pusu kuran koca ve yakınları, arkadaşını 'Harama göz diktin' deyip linç etti.

26.08.2020 09:21  Güncelleme: 10:37

Fatih'te, geçen ay evlerinde bir süre misafirleri olan eşinin arkadaşının kendisini taciz ettiğini ve otele davet ettiğini öne süren Suriyeli kadın durumu eşine söyledi. Kadının eşi, yakınları ile otele giderek buluşmak üzere gelen şüpheli Mudar E.'ye dayak attı. Çevredekiler şüpheliyi linçten kurtararak polise teslim etti.

EVİNDE KALDIĞI ARKADAŞININ EŞİNİ TACİZ ETTİ

Olay, Fatih İskender Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mudar E. 1 ay önce Sadi Abu U. ile eşi A.H.'nin evinde bir hafta kaldı. A.H. iddiaya göre Mudar E.'nin kendisini taciz ettiğini eşine anlattı, ancak inandıramadı. Mudar E. evden ayrıldıktan sonra A.H'yi yine taciz etmeyi sürdürürdü.

Arkadaşının eşini otele davet etti! Koca, 'Harama göz diktin' deyip meydan dayağı attı

OTELE DAVET ETTİ

Muda E, arkadaşının eşini yine İskender Paşa Mahallesi'nde bulunan Sofular Caddesi'ndeki bir otele davet etti. A.H. bu mesajı eşine gösterince Sadi Abu U. yakınları ile birlikte otele giderek beklemeye başladı. Mudar E. randevu saatinde otele gelince, arkadaşı ve yakınları ile karşılaştı.

'HARAMA GÖZ DİKTİN' DEYİP DÖVDÜLER

Mudar E'yi otelden çıkaran Sadi Abu U. ve yakınları 'Biz Müslümanız. Sen, harama göz diktin' diye bağırarak onu dövmeye başladı. Linç girişimi, cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Çeşitli yerlerinden darbeler alan Mudar E., çevredekiler tarafından güçlükle kurtarılarak, çağrılan polise teslim edildi. Şüpheli gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Arkadaşının eşini otele davet etti! Koca, \'Harama göz diktin\' deyip meydan dayağı attı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Arkadaşının eşini otele davet etti! Koca, 'Harama göz diktin' deyip meydan dayağı attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Hacı abi : Bu suriyeliler başımıza çok işler açacaklar bunu yazın bir kenara.Ama suç onlarda değil bunları içimize sokan haramzadelerde. 16 8 Yanıtla
  • melek: Almanyadaki türklerin ne işi var almanlar deyip kalkarsa ne hissedersin nasil bi tepki verirsin merak ediyom ama eminimki almanlari ırkçılıkla suçlmaya başlarsın , haaa sıra türkiyede ikamet eden yabancılarin başına gelirse kabadaylik yapip bir ton laf yetiştirmeye başlarsin yaziklar olsun sana ve senin gibi insanliktan nasibini almayanlara pesss yani pesss 10 14 Yanıtla
    Cevabın bende: Almanyaya türkler savaştan dolayı kaçıp gitmedi almanyanın işçi ihtiyacı vardı türkiyeden talep etti gittiler alman devleti talep ettiği için vatandaşlık verdi kendi ihtiyacını görmek için istedi tamam melek suriyelilere gelince savaştan kaçıp geldiler ya isyan etmeseydiler yada kaçmasaydılar madem kaçtılar hadlerini bilsinler namus sıkıntısı var çoğunluğunda buna herkes şahid 12 2 Vatandaş: Alman ya ya biz nasıl gıtık bir arastır ondan sonra yaz Almanya da yabancı bir suc işlesin napıyolar arastır tamammı 12 1 Komik: Protez beyinli sen hic ulkede avrupali multeci gordunmu 7 4 Tımur: Olsan olsan Melek değil şeytan olursun sen, Almanyadaki Türkler vatan haini değil Suriyeliler gibi, Sende vatan haini Suriyelisin belli Ögren sonra yorum yap 9 2 Vatandas: Almanya nın bize ihtiyacı vardı ve bizler kurallara uyan bir milletiz ister sen uyma hemen sınır dışı ederler 8 0 Mahsunaydin72: Size cani gönülden katılıyorum 1 6 özkan: Karpuz kadar kafan var ama çekirdeği kadar beynin yok kızım 5 0 melek: suriyeli olup olmadığımı takılanlara sözüm yok ama siz insan olmayı deneyin yeter. almanya işçı istemedi türkiyeden genel olarak ve heryerden işçi istemişti ve o zamanlarda malesef türkiyedki yoksulluk fakirlikten kaçınarak cnm kardeşlerim almanyaya sığındılar geçimlernini sağlamak için ya da ailelerine destek çıkmak içın vs.. almanyadaki kanunlar herkese karşı caydırıcı ister alman ol ister türk isterse de suriyelı ol farketmiyo adalet bu işte olsa gerek.. 2 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement