Sosyal medya üzerinden tartıştığı kadını iş yerine çağırıp, vuran market sahibi gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Sosyal medya üzerinden tartıştığı kadını iş yerine çağırıp, vuran market sahibi gözaltına alındı

Elazığ'da, 28 yaşındaki market sahibi, sosyal medya üzerinden tanışıp, tartıştığı 21 yaşındaki kadını, çağırdığı iş yerinde tabancayla vurarak yaraladı. Hastanede tedaviye alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, market sahibi gözaltına alındı.

07.12.2020 17:31  Güncelleme: 18:32

Elazığ'da, öğle saatlerinde Sürsürü Mahallesi Şehit Mimar Mehmet Bakar Sokak'ta meydana gelen olayda, sosyal medyadan tanışan A.S. ve D.S, henüz bilinmeyen nedenle internet üzerinden tartıştı. Tartışma sırasında A.S, kadını marketine çağırdı.

KADINI BACAĞINDAN VURDU

İş yerine gelen D.S. ve A.S. arasındaki tartışma burada da devam etti. Tartışma sırasında A.S, tabanca ile D.S'yi bacağından vurarak, yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.S. gözaltına alınırken, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne götürülen D.S. tedavi altına alındı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden tartıştığı kadını iş yerine çağırıp, vuran market sahibi gözaltına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sosyal medya üzerinden tartıştığı kadını iş yerine çağırıp, vuran market sahibi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kazancı: saçı uzun aklı kısa.... 0 0 Yanıtla
  • suat doÄ?an: kadın da ne akıl varmış sosyal medya da tanışıp tartışıyor adamın ayağına gidiyor ve vuruluyorsa gel de suçlama 0 0 Yanıtla

Advertisement