Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı'nın İstanbul ve Paris'teki Eğitimleri, 30 Seçkin Yöneticinin Katılımı ile Başladı. - Son Dakika
Advertorial Haberler

Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı'nın İstanbul ve Paris'teki Eğitimleri, 30 Seçkin Yöneticinin Katılımı ile Başladı.

Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı\'nın İstanbul ve Paris\'teki Eğitimleri, 30 Seçkin Yöneticinin Katılımı ile Başladı.

Paris Sorbonne Üniversitesi ile BMI Business School İstanbul iş birliğinde hayata geçirilen International Executive MBA Programı'nın ilk dönemi başladı. Türkiye'den ve yurt dışından üst düzey pozisyonlarda görev yapan 30 seçkin yöneticinin katılımıyla başlayan program, Paris ve İstanbul'daki eğitimler ile başladı.

08.12.2022 17:31  Güncelleme: 17:43

International Executive MBA Programı'nın açılışı, programa kabul edilen yöneticilerin ve programda ders verecek olan akademisyenler ile konuk konuşmacıların katılımıyla 17 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirildi. 30 kişilik tam kontenjan ile başlayan programın ilk dönemine Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri katıldı.Programdaki ilk dersler, 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus'ta gerçekleştirildi. Ardından katılımcılar, 16-21 Ekim tarihleri arasında İşletme dersleri için ise Paris'e giderek IAE Paris Sorbonne Business School profesörlerinden eğitim aldı.

International Executive MBA İşletme Dersleri Paris'te Sorbonne Business School'da gerçekleştirildi

Programdaki "Yöneticiler için Ekonomi ve Finansal Piyasalar" modülündeki ilk dersler, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, TED Üniversitesi gibi okullardan önde gelen profesörler tarafından verildi. Katılımcılar Makroekonomik Göstergeleri Okuyabilmek, Yönetim Ekonomisi, Para Politikaları, Bankacılık ve Finansal Piyasalar ile Türkiye Ekonomisi konularında dersler aldı. İstanbul'da Mandarin Oriental Bosphorus'ta gerçekleştirilen derslerin ardından katılımcılar ikinci modül dersleri için Paris'e gitti.

Program kapsamında İşletme ve Yönetime Giriş modülü Paris'te Sorbonne Business School'da gerçekleştirildi. 1 hafta Paris'te kalan katılımcılar derslerin yanı sıra seminerlere, iş simülasyonlarına ve vaka çalışmalarına katıldılar. Ayrıca akademisyenler ile birlikte tarihi Sorbonne Üniversitesi ziyaretinde de bulundu. Dersler, programın direktörlerinden Doç. Dr. Pierre-Yves Lagroue tarafından verilirken yöneticiler, Paris Sorbonne Üniversitesi'nin diğer uluslararası Executive MBA öğrencileri ile network seansında bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Türkiye'de ilk defa gerçekleştiriliyor.

Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı'nın İstanbul ve Paris'teki Eğitimleri, 30 Seçkin Yöneticinin Katılımı ile Başladı.

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı olan International Executive MBA, Paris Sorbonne Üniversitesi iş birliğinde Türkiye'de ilk defa başladı. Ayda yalnızca dört gün olarak takvimlendirilen program, toplam 18 ay sürecek. Paris Sorbonne Üniversitesi'nin yanı sıra Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ gibi önde gelen üniversitelerinden akademisyenlerin de dersler vereceği programın sonunda katılımcılar, Paris Sorbonne Üniversitesi'nin Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans derecesine sahip Executive MBA diplomasına hak kazanacak.

İlk dönem yoğun ilgi gördü, yeni dönem başvuruları başladı

Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı'nın İstanbul ve Paris'teki Eğitimleri, 30 Seçkin Yöneticinin Katılımı ile Başladı.

Yurt içinde ve yurt dışındaki şirketlerde görev yapan 100'ün üstünde üst düzey yöneticinin başvurduğu programın ilk dönemine 30 yönetici kabul edildi. Oldukça yoğun ilgi gören programın ilk döneminin ardından 2023'ün Ekim ayında başlayacak olan yeni dönem için de başvurular başladı. Programın son başvuru tarihi ise 9 Haziran 2023.Program hakkında detaylı bilgi websitesinde yer almaktadır.

Son Dakika Advertorial Haberler Paris Sorbonne Üniversitesi International Executive MBA Programı'nın İstanbul ve Paris'teki Eğitimleri, 30 Seçkin Yöneticinin Katılımı ile Başladı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement