Esra Sönmez Kimdir? - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Esra Sönmez Kimdir?

Esra Sönmez Kimdir?

Ankara doğumlu olan Esra Sönmez 10 yıl anaokulu öğretmenliği yapmış, kariyerini annelikle taçlandırmıştır.

16.03.2021 15:36  Güncelleme: 15:47
İlandır

Öğretmenliğe verdiği arada edindiği hissiyat oldu o'nu fotoğrafçılığa sürükleyen. Üretmenin, keşfetmenin, anlamanın ve anlatmanın hazzını fotoğrafçılık ile deneyimledi ve meslek edindi. Fotoğrafçılık kariyerinde de son derece başarılı olan Esra Sönmez şimdilerde profesyonel fotoğrafçılık yapmaktadır.

Esra Sönmez'i tanıdığımıza göre biraz hizmetlerinden ve fotoğraf çekimlerinden bahsedelim. Hamile çekimi, , yenidoğan çekimi, aile çekimi, özel gün çekimi gibi bebeğin ön planda olduğu tarzıyla başarılı meslek hayatında birçok ailenin hayatına dokunarak güzel anılarına vesile oluyor. Hamilelik sürecinde olan birçok anne adayı, zamanın akışında fotoğraf çekilmeyi unutuyor ve "hamileyken neden fotoğrafım yok." diye serzenişte bulunuyor. Bu nedenle Esra Sönmez gibi bir profesyonel doğum fotoğrafçısından destek alarak öncelikle hamileliğinizden başlayabilirsiniz. Hamile çekimi sonrası yaşayacağınız memnuniyet sizi doğum ve yenidoğan çekimleri için Esra Hanım'la devam etme kararı aldıracaktır. Çünkü o artık ailenizin fotoğrafçısı olmuştur.

Sizin de doğumunuza kısa bir süre kaldıysa ve hala fotoğrafçı seçimi yapmadıysanız daha fazla zaman kaybetmeyin. En güzel ve özel anlarınızı, Doğum ve Bebek Fotoğrafçısı Esra Sönmez' in kadrajına bırakarak harika fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Profesyonelliğinin yanı sıra sıcak ve sevecenliği ile de ailelerle oldukça rahat bir iletişim kurarak, memnuniyeti oldukça üst düzeye çıkarmaktadır. İşini oldukça özverili ve severek yapan Esra Sönmez, sizin hamilelik ve doğum anılarınızda her daim yanınızda. İletişime geçebilmek, kendisiyle de görüşebilmek için sitesinden faydalanabilir ve daha detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Esra Sönmez Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement