2018 Kışı Bayan Bot Trendlerini Gelin Yakından İnceleyelim - Son Dakika
Advertorial

2018 Kışı Bayan Bot Trendlerini Gelin Yakından İnceleyelim

2018 Kışı Bayan Bot Trendlerini Gelin Yakından İnceleyelim

2017 kış sezonunda, soft renkler ve yalın çizgilerle karşımıza çıkan botlar, bu sezon tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Feminenlik ve maskülenliğin uçlarında dolaşan tasarımlar bu yıl fazlasıyla önümüze çıkacak gibi görünüyor.

17.08.2017 16:47  Güncelleme: 14:14
İlandır

Viktorya döneminin feminen çizgileri ile yoğrulan bot modellerini asker botlarının sert havası takip ediyor. Kalın kemerlerin yanı sıra kürk ve zımba ayrıntılarına bolca karşılaşacağımız yıl, kırmızı başta olmak üzere cıvıl cıvıl renkleri botlara taşıyor. Püskül detayların yer aldığı kovboy bot modelleri, bu sene de tahtını korumayı başarıyor. Süet ve kadife senenin en fazla kullanılan materyalleri arasında yer alıyor. Hazır ünlü bot markaları birer birer yeni koleksiyonlarını sunmaya başlamışken dilersen 2018 yılında ön plana çıkacak tasarımlara imza atan markalara birlikte göz atalım.

İkonikleşmiş CAT Bayan Bot Modelleri ile Dinamik Görünüm

CAT bayan bot modellerinin akıllara kazınan klasik tasarımı, 2018 kışının trend çizgileri ile birebir uyum gösteriyor. İş güvenliği amaçlı kullanılan botlarla uzmanlık kazanan marka, gündelik kullanılan modellerinde de koruyucu özellilerine ağırlık veriyor. Kaliteli malzeme seçimini yenilikçi teknolojilerle bir araya getirirken zamansız tasarımlarla uzun ömürlü ve konforlu bot modellerine imza atıyor.

Spor şıklık için tercih edilen markaların başında yer alan CAT, klasik çizgilere sahip bot tasarımları ile kadınların iş ve önemli günlerinde de şık olmana yardımcı oluyor. Viktorya dönemi esintilerini taşıyan klasik tasarımları, sezona trendlerine uygun olacak şekilde parlak deriler kullanılarak üretiliyor. Yuvarlak topuk ve sivri burun ayrıntılarını kalın kemerli tokalar ve kürklerle bir araya getiriyor.

Sezon trendleri yansıtsan , ofis stilini tamamlamak için tercih edilebileceği gibi, popülerliği hiç bir zaman azalmayan dar paça denim pantolonlarla da birlikte kullanılabilir.

CAT bayan botlarda ilk akla gelen markaya özel sarı renk olsa da sezonun trendlerine uygun olarak kırmızı da markanın koleksiyonunda kendine yer buluyor. Trendlere tümüyle uymak için süet malzemelerden üretilen CAT'in bayan botlarından birini edinebilirsin. Günlük giyimini zahmetsizce parlatmana yardımcı olacak model ile beraber asker çizmelerine de bir şans verebilirsin.

Harley Davidson Bayan Botlarının Zamansız Tasarımları

Çoğu kişinin hayallerini süsleyen motosikletleri üreten Harley Davidson, kendine has çizgilere sahip bayan bot modelleri ile 2018 kışına damga vurmayı başarıyor. Koleksiyonunda ağırlıklı olarak zamansız parçalara yer verse de her sezon beğenilere sunduğu bot tasarımları ile trendleri belirlemeye devam ediyor.

Motosikletçilerin özgür ve asi ruhundan ilham alarak koleksiyonlarını oluşturan marka, kışın olumsuz koşullarını bertaraf edecek teknolojileri kaliteli malzemelerle bir araya getirerek kullanıcılarına uzun kullanım ömrü sunmayı başarıyor. Tasarımlarında ağırlıklı olarak spor çizgiler kullanmayı tercih etse de kullanıcılarının iş ve gece giyimlerinde kullanabilecekleri casual modelleri ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Marka ile özdeşleşmiş püskül detayları ve kalın kemer tokaları, klasikleşmiş tasarımları ile de 2018 kışı kovboy bot trendini yakaladığını gözler önüne seriyor.

1920'lerin ve 1930'ların asker giyimlerinden esinlenerek oluşturduğu vintage serisi, sezonun trend parçaları arasında yer alan asker botlarının en güzel örnekleri arasında kendine yer buluyor. Kaymaz özellikli kalın tırtıklı tabanlarla desteklenen modeller, daha tarz bir görüntü sunduğu gibi ıslak zeminlerde de daha kolay hareket edilebilmesini sağlıyor. Kalın kemer tokaları ile desteklenen modelleri tercih ederek günlük giyimini kolaylıkla tamamlayabileceğin bir bot modeli edinebilirsin.

Deri pantolonlarla birlikte son derece şık bir görüntü yakalayabilirsin. Tüm gözleri ayaklarına toplamak için kırmızı rengi bolca kullandığı süet bot modellerine göz atabilirsin.

Kendinden emin ve şık bir tarz yaratmanıza yardımcı olan Harley bayan bot çeşitleriyle siyah ve kahverengi tonlarındaki renk seçeneklerini kullanarak göz alıcı günlük kombinler yapabilirsiniz. Günlük kullanım ile uyumlu ve konforlu botları her zaman rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

, değişik boy seçenekleri ile de avantajlı ürünler sunuyor. Uzun modelleri mini etekler ile, kısa modelleri ise pantolonlar ile kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

2018 Kışında Trendleri Uygulamanın En Kolay Yolu: Markastok

Modanın nabzını yakından tutan Markastok.com , stil ve kombin önerileri ile şıklığına şıklık katmanı garantiliyor. 2018 kışı bot modasını yakından takip edebilmen için CAT ve Harley Davidson'ın bayan bot modellerinin en güzel parçalarına koleksiyonunda yer veriyor.

%100 ürün garantisi ile avantajlı fiyat ve koşullarla satın alabileceğin modeller, zamansız tasarımları sayesinde sadece bu sezon değil her sezon şıklığını garanti altına alıyor.

CAT ve Harley Davidson markaları ile birlikte modaya yön veren dünyaca ünlü markaları bulabileceğin Markastok , dolabında uzun yıllar kullanabileceğin kaliteli parçalara yer vermene yardımcı oluyor.

Beğendiğin bayan bot modellerini hemen sipariş ederek, orijinalliğinden kuşku duymadığın parçalara uygun fiyatlara sahip olabilirsin.

Son Dakika Advertorial 2018 Kışı Bayan Bot Trendlerini Gelin Yakından İnceleyelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement