Kasko Sigortasını Koalay.com'da Yaptıranlar Avrupa'ya Gidiş Dönüş Uçak Bileti Kazanacak - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kasko Sigortasını Koalay.com'da Yaptıranlar Avrupa'ya Gidiş Dönüş Uçak Bileti Kazanacak

Kasko Sigortasını Koalay.com\'da Yaptıranlar Avrupa\'ya Gidiş Dönüş Uçak Bileti Kazanacak

Sigorta yaptırmak isteyen araç sahiplerine sigorta şirketlerinin sunduğu kasko ve trafik sigortası tekliflerini, poliçe tutarlarını ve poliçe kapsamlarını çok kısa bir süre içerisinde tarayarak karşılaştırıp, bütçelerine ve ihtiyaçlarına en uygun teklif seçeneklerini sunan Koalay.com'dan 31 Temmuz 2015 tarihine kadar Aviva Sigorta / Uçuran Kasko sigortası yaptıranlar, Avrupa'ya gidiş dönüş uçak bileti kazanacak.

09.07.2015 17:29

Sigorta yaptırmak isteyen araç sahiplerine sigorta şirketlerinin sunduğu kasko ve trafik sigortası tekliflerini, poliçe tutarlarını ve poliçe kapsamlarını çok kısa bir süre içerisinde tarayarak karşılaştırıp, bütçelerine ve ihtiyaçlarına en uygun teklif seçeneklerini sunan Koalay.com'dan 31 Temmuz 2015 tarihine kadar Aviva Sigorta/ Uçuran Kasko sigortası yaptıranlar, Avrupa'ya gidiş dönüş uçak bileti kazanacak.

Kampanya kapsamında 1 Mayıs-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Koalay.com'dan Aviva kasko sigortası yaptıranlar çekilişsiz kurasız hediye uçak bileti alma hakkına sahip olacak. Kasko sigorta poliçesini Koalay.com'dan satın alan araç sahipleri, poliçeyi aldıktan 30 gün sonra T.C. kimlik numarası ve kasko poliçe numarası ile Türk Hava Yolları, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarından birini seçerek rezervasyon yapabilecek.

Kampanya kapsamında 20 Aralık 2015 – 03 Ocak 2016 tarihleri arasında uçuş hakkı bulunmakta. En son geri (uçuş) dönüş tarihi ise 01 Mayıs 2016 olup gidiş yapılan havalimanına olacak.

Kasko sigortası yaptıranlar kendilerine sunulan uçuş teklifini uygun bulmaz ise 48 saat içerisinde danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak onay vermeleri gerekiyor. 24 saat içerisinde verilen onaylarda havalimanı vergisi, harçlar ve bilet kesim ücreti gibi hava yoluna verilecek ücretlerde herhangi bir değişiklik olmazken, 24 saati aşması halinde, yukarıda belirtilen ücretlerden yetkili satış kanalı inisiyatifi dışında havayolu şirketinden kaynaklanan sebeplerle 50 Euro'ya kadar artış görülebiliyor. 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu şekilde geri dönüş yapmayan katılımcılara ise uçuş teklifi gönderilmeyecek ve başvuruları geçersiz sayılacak. Ayrıca yeni bir başvuru yapma ve bilet kazanma haklarını kaybedecekler.

Koalay.com'un bu cazip fırsatıyla hayallerinizdeki Avrupa seyahatine bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Koalay.com'a girip kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve satın alacağınız kasko sigortası ile başvuruda bulunmak. Sonrasında tercihinizi yapıp gidiş-dönüş Avrupa uçak bileti kazanacaksınız.

Kampanya koşulları hakkında detaylı bilgi için Koalay.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kasko Sigortasını Koalay.com'da Yaptıranlar Avrupa'ya Gidiş Dönüş Uçak Bileti Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement