ABD'nin Mississippi eyaletinde hortum: 1 ölü, 20'den fazla yaralı - Son Dakika
Dünya

ABD'nin Mississippi eyaletinde hortum: 1 ölü, 20'den fazla yaralı

ABD'nin güneydoğusunda yer alan Mississippi eyaletinde etkili olan hortum nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 20'den fazla kişi yaralandı. Hortumun etkisiyle elektrik hatları ve ağaçlar devrildi, 49 binden fazla ev elektriksiz kaldı. Jasper County'de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 20'den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı. En çok hasarın ise Louin kasabasında meydana geldiği aktarıldı. Eyaletin acil durum görevlileri hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

20.06.2023 17:20  Güncelleme: 17:22

- ABD'nin Mississippi eyaletinde hortum: 1 ölü, 20'den fazla yaralı

MISSISIPI - ABD'nin Mississippi eyaletinde etkili olan hortum nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 20'den fazla kişi yaralandı.

ABD'nin güneydoğusunda yer alan Mississippi eyaletini hortum vurdu. Şiddetli fırtınanın etkisiyle elektrik hatları ve ağaçlar devrildi, 49 binden fazla ev elektriksiz kaldı. Bazı evler ise kullanılamaz hale geldi. Yetkililerden yapılan açıklamada, hortum nedeniyle Jasper County'de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 20'den fazla kişinin de yaralandığı duyuruldu. En çok hasarın ise Louin kasabasında meydana geldiği aktarıldı.

Eyaletin acil durum görevlileri hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

ABD\'nin Mississippi eyaletinde hortum: 1 ölü, 20\'den fazla yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya ABD'nin Mississippi eyaletinde hortum: 1 ölü, 20'den fazla yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement