Bill'in Fermuarı Kapanmıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Dünya

Bill'in Fermuarı Kapanmıyor

Bill\'in Fermuarı Kapanmıyor
30.10.2007 02:17

Gerald Ford'un, Diğer Eski Başkan Bill Clinton'ın Kadın Peşinde Koşmasından Çok Rahatsız Olduğu ve 'O Bir Seks Bağımlısı, Gidip Bir Klinikte Tedavi Görmesi Gerekiyor' Dediği Ortaya Çıktı.

Geçen yıl ölen eski Amerikan başkanlarından Gerald Ford’un, diğer eski başkan Bill Clinton’ın kadın peşinde koşmasından çok rahatsız olduğu ve "O bir seks bağımlısı, gidip bir klinikte tedavi görmesi gerekiyor" dediği ortaya çıktı.

Daily News gazetesinin Washington büro şefi Thomas M. DeFrank’ın kaleme aldığı "Write It When I’m Gone" başlıklı biyografiye göre Ford, Clinton çiftiyle ilgili şu olumsuz görüşlere sahipti:

"Hillary sürekli pantolon giyiyor, Bill’in de fermuarı kapanmıyor. Adam hasta, seks bağımlısı, tedavi olması lazım. Birçok erkek başarılı bir şekilde tedavi ediliyor. Ancak o sürekli inkar halinde olduğu için tedavi görmüyor. Aslında tanıdığım en iyi politikacı. Kennedy’den bile iyi ama, gözleri radar gibi, tek bir etekliği kaçırmıyor. Hillary ise kocası gibi zayıf iradeli değil, demir gibi, kuvvetli ve zeki bir kadın."

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bill'in Fermuarı Kapanmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement