Facebook Kavuşturdu - Son Dakika
Dünya

Facebook Kavuşturdu

Facebook Kavuşturdu

Amerika Birleşik Devletlerinin San Bernardino şehrinde yaşanan bir olay Facebook’un bir yararını ortaya koydu.

07.06.2010 12:37

Amerika Birleşik Devletlerinin San Bernardino şehrinde yaşanan bir olay Facebook’un bir yararını ortaya koydu. San Bernardino Sun gazetesinin haberine göre, Amerikalı bir kadın babaları tarafından küçük yaşta kaçırılan iki evladına Facebook sayesinde kavuştu.

Prince Segala adındaki Amerikalı kadın, 1995 yılında o zamanki eşi Faustino Fernandez Utrera tarafından kaçırılan biri erkek biri kız iki çocuğuna facebook’ta yaptığı araştırma sonucu ulaştı. Olayın kahramanlarından çocuk kaçırma suçundan tutuklanan baba Utrera şimdi yargı önüne çıkarılacak.

San Bernardino Sun gazetesinin haberine göre, olay şöyle gelişti:

1995 yılında Faustino Fernandez Utrera, Prince Segala’dan olan biri bir diğeri iki yaşında olan ortak çocuklarını kaçırarak, kayıplara karıştı. Bu olaydan kısa bir süre sonra eski karısına telefon ederek, kendilerini boşuna aramamasını, çocukları Meksika’ya götürdüğünü ve onları asla bulamayacağını söyledi. Anne Segala, çocuklarını aramaktan hiç vazgeçmedi. Bir gün Facebook’a girerek çocuklarının adını yazıp tarama yaptı. Çocuklarının profilini bulan kadın, onlarla iletişime geçti ve şu anda 17 yaşında olan kızı ile 16 yaşında olan oğluna kavuştu.. Bu arada polis yetkililerine de haber veren kadın, eski eşinin cezalandırılması için tutuklanmasını sağladı.

Selma GÜVEN STROPPEL/ BASEL, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Facebook Kavuşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement