İnsanoğlu, 3000 Yılında Gollum'a Benzeyecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

İnsanoğlu, 3000 Yılında Gollum'a Benzeyecek

İnsanoğlu, 3000 Yılında Gollum\'a Benzeyecek
28.10.2007 01:45

London School Of Economics Öğretim Üyelerinden Evrim Teorisyeni Dr.Oliver Curry, İnsanın Fiziksel Gelişiminin 3000 Yılında Doruk Noktasına Ulaşacağını İki Farklı Tür Haline Geleceğini İddia Etti.

London School of Economics öğretim üyelerinden evrim teorisyeni Dr.Oliver Curry, insanın fiziksel gelişiminin 3000 yılında doruk noktasına ulaşacağını ve insan ırkının ilerki yıllarda iki farklı tür haline geleceğini iddia etti.

Dr. Curry’ye göre o dönemde insan ırkı ikiye ayrılacak. Egemen, çekici ve zeka düzeyi üst seviyedeki ırkta ortalama boy 2 metreye, ortalama ömür de 120 yıla çıkacak. Alt sınıf sayılabilecek ırkta ise boy kısalacak, insanlar çirkinleşecek ve Gollum gibi çocuksu ama korkunç bir yüze sahip olacaklar. Dr. Curry’ye göre, 10 bin yıl sonra teknolojide sağlanan gelişmeler paralelinde insanın görüntüsü dramatik bir biçimde değişirken, ilaçlar yüzünden insanların bağışıklık sistemi zayıflayacak. İnsanlar daha çocuksu bir görünüme kavuşacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İnsanoğlu, 3000 Yılında Gollum'a Benzeyecek - Son Dakika


Advertisement