Menderes Belediyesi Eğitime Destek Programıyla Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Eğitim

Menderes Belediyesi Eğitime Destek Programıyla Çalışmalarını Sürdürüyor

Menderes Belediyesi tarafından başlatılan eğitime destek programı kapsamında, okulların açılması öncesinde ilçedeki tüm okulların bahçelerinde düzenleme çalışmaları yapıldı. Ayrıca, okul yollarında bakım çalışmaları gerçekleştirildi ve okul kantinlerinde denetimler başlatıldı. Ayrıca, 'Üniversiteyi Kazanmak Sizden, Cep Harçlığı Bizden' projesiyle üniversiteye başlayacak öğrencilere maddi destek sağlanmaya başlandı. Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, eğitime destek programının çocukların eğitim kalitesini arttırmak ve onların yanında olmak amacıyla başlatıldığını belirtti ve sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime öncelik vermeye devam edeceklerini ifade etti.

16.09.2023 10:07

Menderes Belediyesi tarafından başlatılan eğitime destek programı kapsamında çalışmalar sürüyor.

Okulların açılması öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçelerinde ağaç budama, ot temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından okul yollarında yol bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri tarafından okul kantinlerinde denetimler yapılmaya başlandı. Yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen başta olmak üzere gıda maddelerinin son kullanım tarihleri, satılması yasak olan ürün denetimi, işyeri açma ve çalışma ruhsatları kontrol ediliyor.

Öte yandan, 'Üniversiteyi Kazanmak Sizden, Cep Harçlığı Bizden' projesi ile ilk kez üniversiteye başlayacak öğrencilere, 2 bin lira maddi destek için kayıtlar alınmaya başlandı.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Eğitime destek programıyla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim kalitesini arttırmak, onların maddi ve manevi anlamda yanlarında olmak, eğitim koşullarını iyileştirmek adına başlattığımız eğitime destek programımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Anaokulundan üniversiteye kadar olan süreçte öğrenci kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini Menderes'imizde hayata geçirirken eğitime öncelik vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Menderes Belediyesi Eğitime Destek Programıyla Çalışmalarını Sürdürüyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Menderes Belediyesi Eğitime Destek Programıyla Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement