Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs'ta İstanbul'da Gerçekleşecek - Son Dakika
Ekonomi

Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs'ta İstanbul'da Gerçekleşecek

Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs\'ta İstanbul\'da Gerçekleşecek

Günümüzde hızlı bir şekilde gerçekleşen bilgi akışı ve zaman yönetimi noktasında arama motorlarına katkı sağlayabilmek adına 13 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek.

12.05.2017 15:12

Günümüzde hızlı bir şekilde gerçekleşen bilgi akışı ve zaman yönetimi noktasında arama motorlarına katkı sağlayabilmek adına 13 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşecek.

Günümüzde hızlı bir şekilde gerçekleşen bilgi akışı ve zaman yönetimi noktasında arama motorlarına katkı sağlayabilmek adına 13 Mayıs'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde Aramamotoru.com etkinliği düzenlenecek. Etkinlik kapsamında sektördeki tecrübeli isimler bilgi ve birikimlerini tüm katılımcılar ile paylaşacaklar. Ayrıca, SEM, SEO, UI/UX ve ASO gibi birçok içerik hakkında pazarlama yöntemleri ve bilgi birikimleri katılımcılara aktarılacak.

Etkinlik kapsamında bilgi ve birikimlerini aktaracak olan sektörde yer sağlamış isimler ise şöyle; "Ahmet Beliktay, Aykut Aslantaş, Buğra Ayan, Ferdi Küçük, Funda Gülen Yalçın, Görkem Çetin, Hamza Şamlıoğlu, Hasan Yaşar, Haydar Özkömürcü, Kadir Doğrubakar, Kadir Soner Şensoy, Okan Yıldırım, Oktay Çomak, Ramazan Becer". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs'ta İstanbul'da Gerçekleşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement