Evturkcell'le Sabit Hatlarla İndirimli Konuş - Son Dakika
Ekonomi

Evturkcell'le Sabit Hatlarla İndirimli Konuş

Evturkcell\'le Sabit Hatlarla İndirimli Konuş

Turkcell'in Yeni Servisi Evturkcell Sayesinde Turkcell Müşterileri, Cep Telefonlarından Evlerini Sisteme Tanımlatıp Sabit Hatlarla Turkcell Hatları Üzerinden Ucuza Konuşabilecek.

02.04.2008 07:48

Turkcell'in yeni servisi EvTurkcell sayesinde Turkcell müşterileri, cep telefonlarından evlerini sisteme tanımlatıp sabit hatlarla Turkcell hatları üzerinden ucuza konuşabilecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılan "EvTurkcell" servisi, Turkcell müşterilerinin Turkcell hatlarını kullanarak evlerinden şehir içi ve şehirlerarası sabit hatlarla indirimli konuşmalarını sağlıyor.

EvTurkcell'de müşteriler, cep telefonlarından 8008'i arayıp bu hizmeti kullanmak istedikleri yeri cep telefonlarına tanımlıyor. Bunun hemen ardından Turkcell o bölgeyi ev alanı olarak belirleyerek bu tanımlanan cep telefonundan sabit hatlara doğru yapılacak görüşmeleri indirimli hale getiriyor.

EvTurkcell için düzenlenen toplantıda konuşan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, bu servisin omurgasının yüzde yüz Türk mühendislerinin bilgi birikimiyle 90 Turkcell ve Turkcell Teknoloji çalışanı tarafından altı ayda oluşturulduğunu belirtti.

Develioğlu, "Mobil iletişim, dünyada gittikçe çok daha fazla kişi tarafından kullanılıyor ve çok farklı ihtiyaçları karşılamak üzere hızla gelişiyor, böylece sabit iletişimin yerini alıyor. Biz de Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını cep telefonlarıyla karşılayabilmeleri için birçok yeni ürün ve hizmete imza atıyoruz. Bunlardan birisi olan EvTurkcell'in Türkiye'de telekomünikasyon alanında bir çığır açacağına inanıyoruz" dedi.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Evturkcell'le Sabit Hatlarla İndirimli Konuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement