Hızlı Fırın'da Sürekli Taze ve Sıcak Ürünler Var - Son Dakika
Ekonomi

Hızlı Fırın'da Sürekli Taze ve Sıcak Ürünler Var

Hızlı Fırın\'da Sürekli Taze ve Sıcak Ürünler Var

Bursa'da 45 yıldır hizmet veren Çınar Pastaneleri yeni bir projeye imza attı.'hızlı fırın' sürekli taze, doğal ve sıcak ürünler sunarak müşterilerine ayrıcalıklar sunuyor.hızlı fırın konsepti ile taze, doğal ve sıcak ürünleri hızlı şekilde...

07.03.2013 15:07

Bursa'da 45 yıldır hizmet veren Çınar Pastaneleri yeni bir projeye imza attı.

Kükürtlü Caddesi'nde hizmete giren

'hızlı fırın' sürekli taze, doğal ve sıcak ürünler sunarak müşterilerine ayrıcalıklar sunuyor. Çınar Pastaneleri Sahibi Orhan Nuri Yüksel, İHA muhabirine yaptığı açıklamada

hızlı fırın konsepti ile taze, doğal ve sıcak ürünleri hızlı şekilde müşteriye sunacaklarını belirterek, "Franchising sistemiyle büyümeyi ve bu lezzetleri il sınırlarının ötesine taşımayı hedefliyoruz"dedi.

Son teknoloji makineleri ve kalifiye personelleri ile sektörde önemli bir oyuncu olduklarını vurgulayan Yüksel, "45 yıldır edinmiş olduğumuz tecrübeleri müşterilerimize sunarak, Çınar kalitesinde hizmet veriyoruz. Bunun yanında ilk defa self servis hizmeti Çınar Pastaneleri'nde uygulanacak" dedi.

Faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Çınar Pastaneleri Sahibi Orhan Nuri Yüksel, bazı ürünlerde farklı uygulamalar da yaptıklarını belirterek, esmer undan yapılan poğaçanın sayısız faydası olduğunu kaydetti. Yüksel, "Çoğu firma ekonomik açıdan külfet getirdiği için esmer poğaça yapımını tercih etmiyor. Biz poğaçalarımızı esmer undan yapıyoruz" diye konuştu.

Yüksel, 9 Mart 2013 Cumartesi Günü yeni konsept mağazalarının resmi açılışının gerçekleştireceğini açıklayarak, müşterileri mağazalarına davet etti.

(CG-İHS

07.03.2013 14: 42: 10

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hızlı Fırın'da Sürekli Taze ve Sıcak Ürünler Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement