İflasın Eşiğine Gelip Zora Düşen Esnaf Protesto İçin Göbek Attı - Son Dakika
Ekonomi

İflasın Eşiğine Gelip Zora Düşen Esnaf Protesto İçin Göbek Attı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Çakırlar bölgesinde uzun zamandır hizmet veren sosyete pazarı, Hacısekiler Mahallesi'nde açılan kapalı pazar esnafını iflas noktasına getirdi.

12.01.2016 15:04  Güncelleme: 16:05

Çağlarca ve Akdamlar mahallelerine ait sosyete pazarının, kendi işlerini engellediğini iddia eden pazar esnafı, kurulan pazar nedeniyle kaldırımların işgal edildiğini, trafiğin ise akışının engellendiğini öne sürdü.

BOŞ DÜKKANLAR ÖNÜNDE OYNADILAR

Seslerini bugüne kadar kimseye duyuramadıklarını söyleyen pazar esnafı Fatma Akgün, geçen pazar konuyu protesto için çalgıcı getirip boş dükkanlar önünde oynadıklarını söyledi. Ortada haksız rekabet olduğunu belirten Fatma Akgün, "Hacısekililer Mahallesi'nde kurulan kapalı pazar alanındaki esnaf, müşteri gelmediği için satış yapamıyor.

Kilometrelerce yoldan gelip tezgah açan pazar esnafı bazen siftah yapmadan tezgahını kaldırıyor. Zaten alışverişin en yoğun olduğu pazar günü bile esnaf tezgah açamaz oldu." dedi.

KÖPRÜ İSTEDİLER

Başka insanların ekmeğinde gözleri olmadığını, bu nedenle sosyete pazarındaki esnafla birleşmeleri halinde kapalı pazara bir canlılık geleceğini kaydeden Fatma Akgün, anayol ile kapalı pazar alanını birbirine bağlayacak köprü projesinin hayata geçirilmesi halinde de pazar yerine hareketlilik geleceğini söyledi.


İflasın Eşiğine Gelip Zora Düşen Esnaf Protesto İçin Göbek Attı

Son Dakika Ekonomi İflasın Eşiğine Gelip Zora Düşen Esnaf Protesto İçin Göbek Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Lice: İlk başta sur sandım antalya ymış beter olun lan sonrada kürtleri devlet bize bağmiir diye suçlarsınız 20 5 Yanıtla
  • BORA BORA : akp ye oy verenlere duyurulur iyi mustahak bu halka oy verirken dusunselerdi 14 8 Yanıtla
  • can: Beter olsun koyunlar 17 4 Yanıtla
  • Vatandas: Oynayin kosun ziplayin yakinda secim var kosar adimlarla ak partiye oy verirsiniz 14 4 Yanıtla
  • MÜSTAHAK: Sorun yok. Yüzde 50 böyle istedi. Bu millete az bile. Zamlar artsın vergiler çoğalsın. Siz değil misiniz Yeni Türkiye diye ülkeyi inleten.? vatandaşını hiçe sayan AKP iktidarı cebini doldurmaya devam etsin. İstikrar sürsün vatandaş sürünsün. 16 2 Yanıtla
  • Abdullah : bağkur primi olmuş 568 tl ... Ne yapalım fıttırmamak elde değil .... Yılda 6800 tl 10 yılda 68..000 tl 30 yılda 200.000 tl ... Bugünün sartına bakarsan ... Neymişte sağlık varmış len gidin işinize sağlık hizmetleri zaten paralı oldu 14 2 Yanıtla
  • Avci avcisi: Kazandiklarina saysinlar bire alip bese satarken iyiydi 11 2 Yanıtla
  • Mehmet: Atın tımarhaneye 12 0 Yanıtla
  • ali demir: Ikide raki açın...size bişey olmaz...şarapçılar...kemal babanıza... 6 3 Yanıtla
  • mstrb: Boncukcu selo ulama 4 2 Yanıtla

Advertisement