Rekabet Kurulu, Elektro World İç ve Dış Ticaret'in Yüzde 40 Hissesinin Devrine İzin Verdi - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu, Elektro World İç ve Dış Ticaret'in Yüzde 40 Hissesinin Devrine İzin Verdi

Rekabet Kurulu, Elektro World İç ve Dış Ticaret\'in Yüzde 40 Hissesinin Devrine İzin Verdi

Rekabet Kurulu, Electro World İç ve Dış Tic.A.Ş.'nin yüzde 40 oranında hissesinin DSG European Investment Limited tarafından devralınması ile şirket üzerinde tam kontrolün elde edilmesi işlemine izin verdi.

10.09.2013 16:28

Rekabet Kurulu, Electro World İç ve Dış Tic. A.Ş.'nin yüzde 40 oranında hissesinin DSG European Investment Limited tarafından devralınması ile şirket üzerinde tam kontrolün elde edilmesi işlemine izin verdi. Kurul tarafından ayrıca Mars Lojistik Grup A.Ş.'nin yüzde 51 oranında hissesinin Hitachi Transport System Ltd. tarafından devralınması işlemine izin çıktı.

Rekabet Kurumu'nun resmi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre Kurul, DSG European Investment Limited, Esas Holding'in, Odea İnş. Turizm Yatırımları ve Dış Tic. A.Ş. ve Odesa Geliştirilmiş Polimer Yatırımları ve Dış Tic. A.Ş.'nin ortak kontrolünde bulunan Electro World İç ve Dış Tic. A.Ş.'nin yüzde 40 oranında hissesinin DSG European Investment Limited tarafından devralınması ile şirket üzerinde tam kontrolün elde edilmesi işlemine izin verildi.

Kurul, Mars Lojistik Grup A.Ş.'nin yüzde 51 oranında hissesinin Hitachi Transport System Ltd. tarafından devralınması işlemine izin verildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu, Elektro World İç ve Dış Ticaret'in Yüzde 40 Hissesinin Devrine İzin Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement