Tişörtler Yeşim Tekstil'e Uluslararası Ödül Getirdi - Son Dakika
Ekonomi

Tişörtler Yeşim Tekstil'e Uluslararası Ödül Getirdi

Tişörtler Yeşim Tekstil\'e Uluslararası Ödül Getirdi

Bursa'da bulunan Yeşim Tekstil, ABD'de düzenlenen 'SGIA Özel Baskılar ve Görüntü Teknolojileri Fuarı'nda düzenlenen yarışmada hazırladığı inovatif (yenilikçi) tişörtlerle 'Gold' ve 'Silver Image' ödüllerinin sahibi oldu.

30.01.2012 10:44

Bursa'da bulunan Yeşim Tekstil, ABD'de düzenlenen 'SGIA Özel Baskılar ve Görüntü Teknolojileri Fuarı'nda düzenlenen yarışmada hazırladığı inovatif (yenilikçi) tişörtlerle 'Gold' ve 'Silver Image' ödüllerinin sahibi oldu.

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Yeşim Tekstil, baskı alanında geliştirdiği ve kullandığı son teknoloji ile tasarlayıp bastığı inovatif tişörtlerle Gold ve Silver Image ödüllerini alarak bu alandaki başarısını uluslararası bir platformda tescillendirdi.

ABD'de her yıl düzenlenen ve sektörün önde gelen firmaları tarafından yakından takip edilen 'SGIA Özel Baskılar ve Görüntü Teknolojileri Fuarı'nda bu yıl, hem Gold Image, hem de Silver Image ödülü Yeşim Tekstil'e verildi. Yeşim, yarışmaya özel baskılı ürünler kategorisinde tişört üzerine yapılmış üç boyutlu üç çalışma ile katıldı. Firma, kelebek, saat ve surat baskı olarak adlandırılan ürünlerden, Special Effects- Textile kategorisinde kelebek baskı ile en büyük ödül olan Gold İmaj, saat baskı ile de ikinci büyük ödül olan Silver İmaj ödüllerine layık görüldü. Toplam 50 kategoriden oluşan yarışmada, Yeşim ile aynı kategoride 32 adet ürün kıyasıya yarıştı.

Yeşim Tekstil CEO'su Şenol Şankaya, kurumlarının baskı alanındaki çalışmalarının artık dünya çapında değer görmesinden ve inovatif çalışmalarının sektörde takip edilmesinden gurur duyduklarını söyledi.

Yeşim'in sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve müşterilerinin de isteklerine paralel olarak sürekli kendilerini yenilediklerini belirten Şankaya, rekabette ayakta kalabilmek için özellikle katma değeri yüksek fashion ürünlere yöneldiklerini söyledi. Son yıllarda hazır giyim modasında değişik baskı çeşitlerinin trend olduğunu belirten Şankaya, bu trendlere paralel olarak farklı baskı yöntemlerini uygulamaya ve müşterilere özel seçenekler sunmaya başladıklarını açıkladı.

Firmaların rekabet edebilmesi için yeniliklere açık olmasının ve kendini gelişen koşullara paralel olarak konumlandırmasının önemine de dikkat çeken Şankaya, Yeşim Tekstil olarak trendleri yakından takip ederek, "Sürekli kendimizi yenileyemeye ve geliştirmeye büyük önem veriyoruz" dedi. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Tişörtler Yeşim Tekstil'e Uluslararası Ödül Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement