4 Günlük Bebekleri ve 3 Çocukları ile Yaşam Mücadelesi Veriyorlar - Son Dakika
Genel

4 Günlük Bebekleri ve 3 Çocukları ile Yaşam Mücadelesi Veriyorlar

4 günlük bebekleri ve 3 çocukları ile yaşam mücadelesi veriyorlar 4 çocukla karanlıkta kalan Demir ailesi, yaşam mücadelesi veriyor Mum ışığıyla aydınlanan aile kesilen elektriklerini açtırabilmek, 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyorERZURUM - Erzurum'da 4 gün önce...

03.11.2017 09:20

4 günlük bebekleri ve 3 çocukları ile yaşam mücadelesi veriyorlar

4 çocukla karanlıkta kalan Demir ailesi, yaşam mücadelesi veriyor

Mum ışığıyla aydınlanan aile kesilen elektriklerini açtırabilmek, 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyor

ERZURUM - Erzurum'da 4 gün önce dünyaya gözlerini açan Filiz bebek, evlerinde elektriklerin kesik olması dolayısıyla karanlıkta kaldı. 4 çocuklu Demir ailesi, karanlıkta yaşam mücadelesi verirken borç nedeniyle kesilen elektriklerini açtırabilmek ve 4 günlük bebeklerine bez alabilmek için yardım bekliyor.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde babadan kalma gecekondu evinde hayatlarını sürdüren 4 çocuklu Ümit ve Nurten Demir çifti, 3,5 bin TL civarındaki elektrik borçlarını ödeyemeyince karanlıkta kaldı. Biriken borç nedeniyle Demir çiftinin elektrikleri yaklaşık 15 gün önce ilgili ekipler tarafından kesildi. 4 gün öncede Demir çiftinin dördüncü bebekleri sezaryen doğumla dünyaya geldi.

Hastaneden taburcu olup evine gelen anne Nurten Demir'in yaşam mücadelesi görenlerin yüreklerini sızlattı.

Yaren (8), Baki (4), Sevgi ve 4 günlük Filiz adındaki çocuklarıyla karanlıkta kalan Nurten Demir, "Kesilen elektriğimizi açtırabilmek ve 4 günlük bebeğime bez alabilmek için bize yardım edin" dedi.

Eşi Ümit Demir'in gözündeki problem dolayısıyla iş göremez halde olduğunu, bir süre çalıştığı yerden de çıkarılması üzerine işsiz olduğunu ifade eden Nurten Demir, "Mum ışığında hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bebeğim daha 4 günlük. 4 çocukla çok zor şartlar altında yaşamaya çabalıyoruz. Bebeğime bez alacak paramız yok. Hayırsever iş adamları ne olur bize yardım edin. Elektriğimizi açtırın. Çok zor durumdayız" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

4 Günlük Bebekleri ve 3 Çocukları ile Yaşam Mücadelesi Veriyorlar
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 4 Günlük Bebekleri ve 3 Çocukları ile Yaşam Mücadelesi Veriyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement