103 Yaşındaki Muzaffer Teyze'ye Pastalı Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

103 Yaşındaki Muzaffer Teyze'ye Pastalı Doğum Günü Sürprizi

103 Yaşındaki Muzaffer Teyze\'ye Pastalı Doğum Günü Sürprizi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin evde sağlık hizmetinden yararlanan ve 103 yaşına giren Muzaffer Canki'ye sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

21.11.2014 18:51

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin evde sağlık hizmetinden yararlanan ve 103 yaşına giren Muzaffer Canki'ye sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne bağlı Evde Sağlık Hizmet Birimi ekipleri, 103 yaşına giren 3 çocuk, 7 torun sahibi olan Muzaffer Canki'nin doğum gününü kutladı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz, "2010 yılından itibaren faaliyette olan evde sağlık birimimiz, iki profesyonel ekiple 260 kişiye hizmet veriyor. Şu ana kadar 775 başvuru alan birimimizde, ev ortamında muayene, tedavi, tetkik, pansuman, sonda uygulaması, fizyoterapi gibi uygulamalar yapılıyor. Hastalara yapılan uygulamalar, hastanemiz uzmanlarıyla koordinasyon dahilinde yapılıyor. Hizmetten yararlanan hastalarımıza sadece tıbbi bakım değil, psikolojik ve sosyal yönden de destek vermek istiyoruz. Bu kapsamda Muzaffer teyzemizin 103'üncü doğum gününde yanında olmak istedik. Kendisinin doğum gününü kutluyor ve sağlıklar diliyorum" dedi

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu da, insan sağlığına yapılan hizmetin en büyük hizmet olduğunu söyledi. Himoğlu, "Evde sağlık hizmetlerini çok önemsiyoruz. Hizmetimizi uygulamaya koyduğumuz günden bugüne kadar, yüzlerce vatandaşımızın evde sağlık kontrollerini gerçekleştirdik, tedavilerini sağladık. Evde sağlık hizmet birimlerimizi personel, araç ve ekipman yönünden güçlendirdik. Amacımız en kaliteli sağlık hizmetini evde sağlık hizmeti kapsamında olan hastalarımızın ayağına götürmek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sağlık çalışanları, Canki'nin 103'üncü yaş gününü kutladı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 103 Yaşındaki Muzaffer Teyze'ye Pastalı Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement