2 Kişinin Katil Zanlısı 2 Kardeş Çıktı (2) - Son Dakika
Güncel

2 Kişinin Katil Zanlısı 2 Kardeş Çıktı (2)

2 Kişinin Katil Zanlısı 2 Kardeş Çıktı (2)

Adliyeye SEVK EDİLDİLER Eskişehir'de Selami Sarı ile arkadaşı Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla kardeşi Hakan K. ile birlikte gözaltına alınan Okan K., olay akşamı alkollü olduklarını yolda yürürken kendisinin park halinde duran minibüsün aynasına koluyla çarptığını anlattı.

07.02.2015 15:18

Adliyeye SEVK EDİLDİLER

Eskişehir'de Selami Sarı ile arkadaşı Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla kardeşi Hakan K. ile birlikte gözaltına alınan Okan K., olay akşamı alkollü olduklarını yolda yürürken kendisinin park halinde duran minibüsün aynasına koluyla çarptığını anlattı. Araç sahibi Yalçın Çalışkan ile yanında bulunan arkadaşı Selami Sarı'nın kendilerine küfür ederek saldırdıklarını öne süren Okan K.,kendilerini sorumak amacıyla Sarı ve Çalışkan'ı bıçaklayıp kaçtıklarını söyledi. Okan K. ve kardeşi Hakan K. yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri geçen 25 Ocak'ta meydana gelen olayın ardından 22 ikamette arama yaptıklarını, şüphelilerle benzerlik gösteren yaklaşık 150 kişiyi takibe aldıklarını, 52 ayrı ev, işyeri ve kurumun 233 saatlik güvenlik kamerası görüntülerinin izlendiğini, 1250 kişi ile yüz yüze görüşme yapılarak olayın şüphelisi Okan K. ile kardeşi Hakan K.'yi belirlediklerini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Kişinin Katil Zanlısı 2 Kardeş Çıktı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement