Antalya'da 2013'ün Son Bebekleri - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 2013'ün Son Bebekleri

Antalya\'da 2013\'ün Son Bebekleri

Antalya'da dünyaya gelen 2013 yılının son bebekleri hediyelerle karşılandı.

31.12.2013 17:54  Güncelleme: 08:17

Antalya'da dünyaya gelen 2013 yılının son bebekleri hediyelerle karşılandı. Anneler, hem bebeklerini hem de yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu yaşadı.

Antalya Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı Atatürk Devlet Hastanesi'nde, 2013 yılının son gününde doğan 6'sı erkek, 5'i kız toplam 11 bebek için kutlama düzenlendi. Kadın Doğum Servisi'ndeki etkinliğe Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdurrahman Acar, Başhekim Op. Dr. Selim Hacısalihoğlu, başhekim yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

ANNELERE ÇİÇEK BEBEKLERE HEDİYE

Kutlama kapsamında bebeklere hediye, annelere de çiçek verildi. Anneler hem bebeklerini dünyaya getirmenin hem de yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu bir arada yaşadı. Annelerden kimi ilk kimi de ikinci çocuğunu kucağına aldı. AKHB Genel Sekreteri Erdoğan Taş, tüm annelerin yeni yılını kutlarken, yürütülen projeler sayesinde bebek ve anne ölümlerinin azaltıldığına işaret etti.

ÇOK FARKLI BİR DUYGU

İkinci çocuğunu dünyaya getiren annelerden Gülizar Söylemez, "Çok mutluyum, kızım olduğu için. Adını Irmak koymayı düşünüyorum. Herkesin yeni yılını kutlarım" dedi. İkinci kızına kavuşan anne Havva Çekli, "Acımız geçti, mutluyuz. 3 yaşında bir kızım daha var. Bu kızıma Ravza ismini koyacağım. Yeni yıldan sağlık ve huzur bekliyorum" diye konuştu. Henüz ilk çocuğunu kucağına alan anne Songül Coşkun da Emir Berkay adını vereceği oğlu ile poz verirken, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok farklı bir duygu sadece bunu söyleyebilirim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 2013'ün Son Bebekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement