2013 Yılının İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

2013 Yılının İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2013 Yılının İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2013 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve İdare Şube Müdürleri Toplantısı yapıldı.

04.01.2013 09:10

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. S. Kudret Saylam, Vali Yardımcısı Özkan Demirel, kaymakamlar, bölgesel kuruluşların temsilcileri, ilçe ve kasaba belediye başkanları ile daire müdürleri katıldı.

İlimiz genelinde yürütülen projeler hakkında bilgi almak ve kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan toplantıda 2012 yılı yatırımlarının genel değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, "2012 yılında ilimizde 254 projesinin uygulandığını ve toplam proje tutarının 632 milyon 940 bin TL. olduğunu söyledi. Bu projeler için önceki yıllarda 152 milyon 233 bin TL., 2012 yılında da 127 milyon 888 bin TL. harcama gerçekleştirildiğini ifade etti.

Hükümetimizin her yerde olduğu gibi ilimizde de ayırdığı ödeneklerle önemli projeler yürüttüğünü belirten Sayın Valimiz, yatırımların zamanında bitirilmesinin önemine dikkat çekerek tüm kurum amirlerinin yatırımlarını bizzat takip etmelerini ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi için ilgili kurumlarla işbirliği yapmalarını istedi.

Kurumların ve kamu çalışanlarının temel görevinin vatandaşlarımıza hizmet etmek olduğunu dile getiren Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, engellilerin hayatını kolaylaştıracak önlemler alınmasını istedi.

Toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2013 Yılının İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement