3 Altın Portakal Ödüllü 'Elveda Katya' Tv'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

3 Altın Portakal Ödüllü 'Elveda Katya' Tv'de İlk Kez D-Smart'ta

3 Altın Portakal Ödüllü \'Elveda Katya\' Tv\'de İlk Kez D-Smart\'ta

Yönetmen Ahmet Sönmez'in ilk uzun metrajlı filmi Elveda Katya, 2012 Aralık sinema gösteriminden sonra, ilk kez D-Smart'ta izleyiciyle buluşuyor.

02.05.2013 11:04

Başrollerini Kadir İnanır ve Anna Andrusenko'nun paylaştığı 'Elveda Katya' 3 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00'da D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk'te izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, takipçilerini yerli sinemanın en yeni ve en başarılı örnekleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Türk sinemasının son dönem başarılı dramlarından 2012 yapımı 'Elveda Katya', TV'de ilk kez D-Smart'ta ekranlara geliyor. Başrollerinde Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır ve genç oyuncu Anna Andrusenko'nun paylaştığı filmin senaryosu Nalan Merter Savaş'a ait.

Yetimhanede büyüyen Katya, babasının Yunus isimli Trabzonlu bir denizci olduğunu öğrenir ve onunla tanışmak için Trabzon'a gider. Yunus Kaptan, şehirde itibarı olan, muhafazakâr bir aile babasıdır. Gençlik aşkı Nadya'nın yıllar önce kendisinden hamile kaldığını ise bilmemektedir. Yunus, Katya'yı kabul etmez. Katya, Yunus Kaptan'ı kızı olduğuna ikna etmek için büyük bir uğraş verir. Bir Rus kızı ile sokaklarda görünmeye başlayan Yunus'un Katya ile adı çıkar. Karısı ve kızları bu duruma büyük tepki gösterir. Bu tepki Katya'yı tartaklamaya kadar gider. Aile içinden Katya'ya kucak açan tek kişi Yunus'un oğlu Veli olur.

Türkiye'de son senelerin en güçlü dramlarından "Elveda Katya", geçtiğimiz sene 49.su düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden de "En İyi Müzik", "En İyi Kadın Oyuncu" ve "Seyirci Ödülü" dallarında ödülle dönmüştü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3 Altın Portakal Ödüllü 'Elveda Katya' Tv'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement