3 Yıldır Kayıp Olan Üniversiteli Sinem'i, Sevgilisi Öldürüp Uçuruma Atmış (2) - Son Dakika
Güncel

3 Yıldır Kayıp Olan Üniversiteli Sinem'i, Sevgilisi Öldürüp Uçuruma Atmış (2)

3 Yıldır Kayıp Olan Üniversiteli Sinem\'i, Sevgilisi Öldürüp Uçuruma Atmış (2)

Sinem Yurdanur'a ait olduğu belirtilen kemikler Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis cesedin yerini gösteren Rıfat A.'nın olayı tüm ayrıntılarıyla anlattığını açıkladı.

26.02.2013 16:40

3 YILDIR KAYIP OLAN ÜNİVERSİTELİ SİNEM'İ, SEVGİLİSİ ÖLDÜRÜP UÇURUMA ATMIŞ (2)

'YATAKTA TEK HAREKETLE BOYNUNU KIRMIŞ'

Sinem Yurdanur'a ait olduğu belirtilen kemikler Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis cesedin yerini gösteren Rıfat A.'nın olayı tüm ayrıntılarıyla anlattığını açıkladı. Olay günü Emrah'ın Sinem'i terminalden alıp evine getirdiğini, burada birlikte olduklarını kaydeden polis şöyle dedi:

"Sinem, sevgilisi Emrah Kaya ile o gün birlikte oluyor. Cinsel ilişkiye giriyorlar. Rıfat'ın söylediğine göre Sinem yatakta sevgilisine, 'Ben başka biriyle de ilişkiye girdim' demiş. Bunun üzerine Emrah sevgilisinin kafasını tutup tek hareketle boynunu kırmış. Sonra cesedi elbise dolabına koymuş. Ardından yardımcı olması için Rıfat'ı aramış. Bunlar da battaniye ve çarşafa sarılı cesedi boş bir araziye atmışlar."

KÖPEKLERLE BAŞKA CESETLER DE ARANACAK

Aynı kişilerin, öldürdükleri başka kişileri bu bölgeye atmış olma ihtimali üzerine, polisin özel eğitimli köpeklerle cesedin bulunduğu yerde gevniş çaplı arama yapacağı bildirildi. - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Yıldır Kayıp Olan Üniversiteli Sinem'i, Sevgilisi Öldürüp Uçuruma Atmış (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement