37 Emniyet Personeli Açığa Alındı - Son Dakika
Güncel

37 Emniyet Personeli Açığa Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vali Memiş'in açıklaması FETÖ'nün darbe girişimi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, Gümüşhane'de 37 emniyet personeli açığa alındı Vali Memiş: "Fethullahçı terör örgütü yapılanmasının hiçbir unsurunu biz ilimizde Allah'ın izniyle aktif görevde tutmayacağız. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Gümüşhane'de görevli 37 emniyet personelinin açığa alındığını söyledi.

19.07.2016 08:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vali Memiş'in açıklaması FETÖ'nün darbe girişimi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, Gümüşhane'de 37 emniyet personeli açığa alındı

Vali Memiş: "Fethullahçı terör örgütü yapılanmasının hiçbir unsurunu biz ilimizde Allah'ın izniyle aktif görevde tutmayacağız. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir"

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Gümüşhane'de görevli 37 emniyet personelinin açığa alındığını söyledi.

Vali Memiş, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz tarihinde demokrasimize yönelik yapılan darbe girişimi neticesinde paralelci devlet yapılanması ve Fethullahçı terör örgütü yapılanmasına karıştığı tespit edilen, Gümüşhane ilindeki kamu görevlilerine ilişkin olarak da bir takım adli ve idari soruşturmalar başlatılmış bulunmaktadır." dedi.

Gümüşhane'de çeşitli rütbelerde emniyet müdürleri, emniyet amiri ve polis memuru olmak üzere 37 emniyet personelinin açığa alındığını belirten Vali Memiş, "Görevden uzaklaştırılmış ve silahlarına da el konulmuştur. Çalışmalarımız işlemlerimiz bu yönde devam etmektedir. Aynı şekilde hangi birimde hangi kurumda bu tarzda bu şekilde yapılanma varsa mutlaka üstüne gidilecektir. Özellikle bu saatten sonra bu konunun üzerine Gümüşhane Valiliği olarak ciddi bir şekilde gidilecektir. Fethullahçı terör örgütü yapılanmasının hiçbir unsurunu biz ilimizde Allah'ın izniyle aktif görevde tutmayacağız. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir." diye konuştu.

"Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin talimatları doğrultusunda bu çalışmalarımız, soruşturma ve kovuşturma işlemleri devam edecektir" diyen Vali Memiş, "Bu konuda biz darbe girişiminden itibaren Gümüşhane Valiliği ve bütün vatandaşlarımızla beraber son derece net bir duruş sergiledik. Bundan dolayı bütün Gümüşhaneli hemşerilerimize yerel yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, bütün kamu çalışanlarına ve özellikle Gümüşhaneli vatandaşlarımıza minnet duygularımı ifade ediyorum, hepsine şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

37 Emniyet Personeli Açığa Alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 37 Emniyet Personeli Açığa Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement