80’ler Parti DJ Şener Çetin - Son Dakika
Güncel

80’ler Parti DJ Şener Çetin

80’ler Parti DJ Şener Çetin

Beyoğlu'nun Eğlence Hayatında Haklı Bir Yer Edinen Studio Live, Yepyeni Haliyle Mükemmel Ses Ve Işık Sistemiyle 80'ler Parti DJ Şener Çetin'i Sunar!.

02.03.2011 08:29  Güncelleme: 08:31

Studio Live'da klasikleşen ve İstanbul'un eğlence kültüründe yeni bir dönem başlatan 80'ler Parti serisi her partide artan dinleyici kitlesiyle gün geçtikçe adından daha da çok söz ettiriyor. Dönemin müzikleri kadar görse...lleriyle de öne çıkan 80'ler Parti Studio Live'ın yenilenmiş halindeki ilk 80'ler partisi olma özelliğini de taşıyor.

4 Mart Cuma gecesi yine Studio Live'da. 80'lerin unutulmaz şarkılarının yanı sıra yine o yıllara ait görsellerle de süslenecek gecenin müzikleri ise 80'ler Parti serisinin değişmez ismi; DJ Şener Çetin'den.

Yayınlandığı dönemin adeta havasını suyunu bile içine hapseden, o yılların duygu ve olaylarını da içinde saklayan bu şarkılarla eğlenceli bir iç yolculuğa çıkmak, kulaklarınızın pasını birkez daha silmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Bizden söylemesi...

Tarih: 4 Mart Cuma

Yer: Studio Live/ Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok.(Ağa Camii Sok.) No:1 Kat:4 Beyoğlu

Saat: 21:30

Giriş Ücreti: 20 TL (Bu fiyata ilk içki dahil) (Biletler parti öncesi Biletix'te parti gecesi ise Studio Live gişesinde)

Bilgi icin: 212 - 244 04 46

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 80’ler Parti DJ Şener Çetin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement