Abdulkadir Çat Makamını Tuğçe Uysal'a Devretti - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat Makamını Tuğçe Uysal'a Devretti

Abdulkadir Çat Makamını Tuğçe Uysal\'a Devretti

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın makamına temsili olarak Alüminyum İlkokulu 8. sınıf öğrencisi Tuğçe Uysal oturdu.

24.04.2013 09:28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın makamına temsili olarak Alüminyum İlkokulu 8. sınıf öğrencisi Tuğçe Uysal oturdu. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın makamında gerçekleşen temsili yer değiştirmeye Alüminyum İlkokulu Müdürü İbrahim Çetinel de katıldı.

Makamını Seydişehir Alüminyum İlkokulu 8. sınıf öğrencisi Tuğçe Uysal'a devreden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat; "En büyük arzum Seydişehir'de Belediye Başkanlığı koltuğuna bir hanımefendinin oturmasıdır. Bu şehrin güzelliğine, estetiğine ve kalitesine yönelik olarak ciddi hizmetler vereceğine inanıyorum. İnşallah bir gün Belediye Başkanı olarak Tuğçe Uysal'ı görürüz. Rabbim bu koltukta oturmayı sana da nasip etsin" dedi.

23 Nisan'ın tüm dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğuna dikkat çeken Başkan Çat; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temellerinin atıldığı, Dünya liderlerinin çocukları düşünmediği bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara olan güveninin bir ifadesi olarak bu günü çocuklara armağan etmesi son derece anlamlıdır.Senin şahsında tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Belediye olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün İlke ve İnkılapları'nın takipçisi olarak, bizlere emanet edilen Cumhuriyet'i koruyup kollama ve miras bırakılan bu değerleri gelecek nesillere bırakma idealimizin ve karlılığımızın bir ifadesi olarak 3 yıldır 3 binin üzerinde 8. sınıf Öğrencimizi Anıtkabir'e göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Babasını trafik kazasında kaybeden Tuğçe Uysal ile ortak noktası olduğunu belirten Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, babasının 41 yaşında ölmesi nedeniyle doya doya baba sevgisini yaşayamadığını kaydetti. Başkan Çat" Ne mutlu sana. Yaşadığın olumsuzlukları problem yaparak değil, başarıya odaklanmış olman azim ve kararlılığının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. İnanıyorum ki şu anda baban seni görüyor ve seninle gurur duyuyor. Marifet iltifata tabidir. Buraya seçilerek geldiğin için seni tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Temsili Başkan Tuğçe UYSAL ise kendisine saat armağan eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ederek;" Sayın Başkanım beni yüreklendirdiniz. Bundan sonra daha da çok çalışacağım. Ayrıca sizin sayenizde benim gibi bir çok arkadaşımla birlikte ilk kez Ankara'ya Anıtkabir'e gitme imkanı bulduk. Arkadaşlarım adına size çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat Makamını Tuğçe Uysal'a Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement