Afyonkarahisar'da Anneleri Ölen Yavru Köpekler - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Anneleri Ölen Yavru Köpekler

Afyonkarahisar\'da Anneleri Ölen Yavru Köpekler

Sülümenli beldesindeki arazide anneleri ölen ve iki gün önce bulunan yavru köpekler, Afyonkarahisar Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavi edildi

06.07.2013 15:34

Merkeze bağlı Sülümenli beldesindeki arazide, henüz bilinmeyen bir nedenden ölen annelerinin başından ayrılmayan ve iki gün önce bulunan 7 yavru köpek, tedavilerinin yapılması amacıyla Afyonkarahisar Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne götürüldü.

Beldeye yakın bir arazide yaklaşık bir hafta önce öldüğü tahmin edilen köpeğin 7 yavrusu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Belediyesi veteriner ekiplerinin çalışmaları sonucu Geçici Hayvan Bakımevi'ne konuldu.

Yavru köpekler, veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Sorumlusu ve Veteriner Sağlık Teknikeri Levent Üner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpeklerin ön muayenesinde, bakımsız kaldıklarının tespit edildiği söyledi.

Bu hayvanların tedavi edildiğini anlatan Ünar, "Şu anda genel durumları kötü olsa da birkaç gün içinde toparlanacaklarını düşünüyorum. Birinin sol gözünde rahatsızlık var. Tedavimizi yaptık, onun da düzeleceğini umuyorum" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Anneleri Ölen Yavru Köpekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement