Mısır tarlasında kayboldu! Özel eğitimli köpeklerle aranıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Mısır tarlasında kayboldu! Özel eğitimli köpeklerle aranıyor

Adana'nın Kozan ilçesinde mısır tarlasını sulamaya giden tarım işçisi 25 dönümlük tarlanın içinde kayboldu. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye jandarma ve AKOM ekipleri geldi. İşçiyi bulmak için başlatılan arama çalışmalarında özel eğitimli köpekler de kullanılıyor.

22.05.2024 21:51

Adana Kozan'da 25 dönümlük mısır tarlasını sularken kaybolan işçi için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. İşçiyi bulmak için özel eğitimli köpeklerden de yararlanılıyor.

SULAMAYA GİTTİ, BİR DAHA ULAŞILAMADI

Kamışoba Mahallesi'nde dün saat 16.00 sularında 29 yaşındaki Adem Süzgün isimli işçi mısır tarlasını sulamaya gitti. Çalıştığı sırada 25 dönümlük tarlada kendisine ulaşılamayan Süzgün'den haber alamayan yakınları jandarma ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ve AKOM ekipleri özel eğitimli köpeklerle arama çalışması başlattı.

Sulamak için gittiği mısır tarlasında kayboldu! Özel ekiple aranıyor

Tarla sahibi Gökhan Ünaldı, Süzgün'e su getirdiğini ve son olarak onu mısır tarlasında gördüğü, geri dönmeyince de ailesine haber verip aramaya başladıklarını ifade etti. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Adem Süzgün'ü arama çalışmaları jandarma ve AKOM ekipleri ile 25 dönümlük mısır tarlası ve çevresinde sürüyor.

Mısır tarlasında kayboldu! Özel eğitimli köpeklerle aranıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mısır tarlasında kayboldu! Özel eğitimli köpeklerle aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İshak Klein: Eyvah eyvah!. Film senaryosu gibi:( 1 1 Yanıtla

Advertisement