Kastamonuspor ekibine Iğdır'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı - Son Dakika
Spor

Kastamonuspor ekibine Iğdır'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı

TFF 2. Lig Play-Off 4. turunda Iğdır FK'ya konuk olan Kastamonuspor futbolcuları ve teknik ekibi bir grup taraftarın saldırısına maruz kaldı. Taraftarlar, futbolcuları taşıyan otobüsü taşlayarak iki kaleciyi de yaraladı.

22.05.2024 22:37  Güncelleme: 01:12

Iğdır FK ile Kastamonuspor arasında oynanan TFF 2. Lig Play-Off 4. turu maçı sonrasında olaylar çıktı. Müsabaka için Iğdır'a giden Kastamonuspor ekibine bir grup Iğdır FK taraftarının saldırısına uğradı. Futbolcuları taşıyan otobüsü taşlayan taraftarlar, takımın 2 kalecisini de yaraladı.

OTOBÜSÜ TAŞLADILAR

Iğdır FK'ya konuk olan Kastamonuspor, karşılaşma sonucunda 2-1 mağlup oldu. Maçın sonrasında kaldıkları otele gitmek için stattan ayrılan Kastamonusporlu futbolcular ve teknik ekibi taşıyan otobüsü bir grup Iğdır FK taraftarı tarafından taşlandı.

Kastamonuspor ekibine Iğdır'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı

2 OYUNCU BAŞINA DARBE ALDI

Daha sonra takımın kaldığı otel önünde futbolculara sözlü ve fiziki saldırıda bulunan grubun taş ve soda şişeleriyle saldırdığı Kastamonusporlu oyunculardan kaleciler Abdullah Yiğiter ve Yasin Davuş, kafalarına aldıkları darbeyle yaralandı. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise grubu uzaklaştırmaya çalıştı.

Kastamonuspor ekibine Iğdır'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı

KASTAMONUSPOR BAŞKANI: OLMADI IĞDIR'IM

Yaşanan olayın ardından yazılı açıklama yapan Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün şu ifadelerle tepkisini gösterdi: "Şu anda benim gündemimde takımımın sağ salim Kastamonu'ya dönmesi var. Tüm mercilere gerekli şikayetler yapıldı. Olmadı Iğdır'ım, olmadı. Iğdır halkıma bu yakışmadı, çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır. Bu kin bu nefret neden, bizler kardeşiz. Iğdır Valimiz, Iğdır Emniyet Müdürüm, Jandarma Alay Komutanım lütfen görevlerinizi yerine getirin. Kastamonulu aciz değildir. Kastamonulu herkesi sever ama haksızlık karşısında duran dilsiz şeytandır. Iğdır benim ülkemin bir parçasıdır. Bir gurup Iğdırlının yaptığını, tüm Iğdır'a mal etmem. Ancak Iğdır'da güvenlik zafiyeti var, tüm devlet birimlerimizi göreve davet ediyorum."

Kastamonuspor ekibine Iğdır'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı
Kastamonuspor ekibine Iğdır\'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kastamonuspor ekibine Iğdır'da taraftarlardan taşlı saldırı: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hakikat: Akil var izan var.Kastamonuspor'un İgdir'da Ardahan'da Agri' ne isi var.Mac yapacak baska takim mi yok memlekette.Hep ne diye ev sahibi takimi yeniyorsunuz ki? Berabere kalin.Zorunda misiniz karsi takimi yenmeye. 0 46 Yanıtla
    Ersin Kalender: yenilen kastamonu birde akil var izan var yazmışsın 8 0 Feyyaz Öğretmiş Official: dayı sen neyin kafasını yaşıyorsun 3 0
  • Ahmet VURAL: yakışmadı Iğdır.. geçmiş olsun Kastamonu Bingöl'den selamlar.. 23 0 Yanıtla
  • Ahmet Başal: yakışmamış ığdır a geçmiş olsun kastamanunu 37 23 0 Yanıtla
  • Taner Ozkaya: hayvanlar 17 2 Yanıtla
  • hakkı kesici: Elleri dert görmedin 0 14 Yanıtla
  • Yunus Kurt: Bir Iğdırlı olarak hemşehrilerime bunu yakıştırmadım ne olursa olsun onlar bizim misafirlerimiz kardeşlerimiz onları öyle karşılamamak lazım yakışmıyor bize 3.04 tane çakalın pislik yapması Iğdır’ı kimse kötülemeyemez her yerde bir çakal çıkar 9 2 Yanıtla

Advertisement