Afyonkarahisar'da Minik İbrahim Hayata Tutunamadı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Minik İbrahim Hayata Tutunamadı

Afyonkarahisar\'da Minik İbrahim Hayata Tutunamadı

Afyonkarahisar’da doğuştan kalp hastalığı olan 3 yaşındaki İbrahim Tosun, kalp ameliyatı öncesi geçirdiği bademcik operasyonunda hayatını kaybetti.

01.05.2015 14:04

Afyonkarahisar'da doğuştan kalp hastalığı olan 3 yaşındaki İbrahim Tosun, kalp ameliyatı öncesi geçirdiği bademcik operasyonunda hayatını kaybetti.

Sultan ve Seyfullah Tosun'un 3 yaşındaki çocukları İbrahim Tosun, kalp hastalığıyla dünyaya gelmişti. Küçük İbrahim, 3 yılda 3 anjiyo ve bir de ameliyat geçirdi. Minik İbrahim'in, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından gündeme getirilen dramına kayıtsız kalmayan hayırseverler, küçük çocuğun hayata tutunması için gereken 45 bin TL'lik ameliyat masrafı için bağış topladı. Ancak, geçireceği kalp ameliyatı öncesi rahat nefes alabilmesi için Ankara Başkent Üniversitesi'nde geçtiğimiz hafta bademcik ameliyatına alınan İbrahim, hayatını kaybetti.

Baba Seyfullah Tosun, çocuklarının yaşaması için doktorların her şeyi yaptığını, ancak İbrahim'in yaşatılamadığını söyledi. Acılı baba, hayırseverlere çocuklarının yaşaması için verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Ne yaptıysak yapalım, İbrahim hayata tutunamadı. İbrahim rahat nefes alabilmesi için bademcik ameliyatına girdi. Ancak ameliyatın ardından İbrahim'in dolaşım sisteminde kalbinden kaynaklı sorunlar oluştu. Doktorlar elinden geleni yaptı ama çocuğumuz hayata tutunamadı. Kısmet böyleymiş. Allah verdiği emaneti bizden geri aldı. Allah yavrumun mekanını cennet etsin" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Minik İbrahim Hayata Tutunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement