Ahlat'ta Heykel Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ahlat'ta Heykel Sergisi Açıldı

Ahlat\'ta Heykel Sergisi Açıldı

Ahlat Meslek Yüksekokulu'nda El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Fuat Kaplan "Efsaneler" konulu heykel sergisini açtı.

24.02.2017 11:32

Ahlat Meslek Yüksekokulu'nda El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Fuat Kaplan "Efsaneler" konulu heykel sergisini açtı.

Kaplan'ın, Anadolu'nun zenginliklerini, efsanelerin, belli başlı konularını konu edinerek ahşap, metal, taş ve benzeri malzemelerden karışık teknikler uygulayarak oluşturduğu kişisel sergisi büyük ilgi gördü.

Ahlat Meslek Yüksekokulu Kanık Uygulamalı Bilimler binasında açılan serginin açılışına Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Ahlat Meslek Yüksekokulu Müdürü Harun Koçak, öğretim görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılan serginin gezilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Çoban, Ahlat'ta ilk defa bu tarz bir sergi açıldığını ifade ederek memnuniyetini dile getirdi.

Okul müdürü, belediye başkanı, çalışma arkadaşları ve ailesine desteklerinden ötürü teşekkür eden Kaplan, "Eserlerimiz kaynak olarak Anadolu topraklarında çıkan Anadolu'nun zenginliklerini oluşturan efsanelerden kaynaklanıyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahlat'ta Heykel Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement