Aidat Kavgasına Profesyonel Çözüm - Son Dakika
Güncel

Aidat Kavgasına Profesyonel Çözüm

Aidat Kavgasına Profesyonel Çözüm

Apartmanlarda yaşanan ilginç olaylar kitap olmamaya hazırlanıyor.

18.03.2013 12:52  Güncelleme: 17:25

Manisa'da, girişimci kardeşler 32 yaşındaki Deniz Yalçınkaya Güngör ve 28 yaşındaki Melis Yalçınkaya, apartman yöneticilerini alanlarında uzmanlaştırarak yaşanabilecek kavgaları önlemek amacıyla 'Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri' merkezi açtı. Yalçınkaya kardeşler, apartmanlarda yaşanan ilginç olayları bir kitapta toplamaya hazırlanıyor.

İkisi de işletme fakültesi mezunu olan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Şubesi'nde 'Girişimlik' eğitimi alan Deniz Yalçınkaya Güngör ve kardeşi Melis Yalçınkaya, 1 yıl önce 'Deniz Yönetim' adıyla açtıkları merkezde 160 müşteri potansiyeline ulaştı. Haftada en az iki gece site ve apartmanlara giderek 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapan Deniz ve Melis kardeşler, bu yöntemle 1 yıl içinde hedefledikleri müşteri sayısını yakalamayı başardı.

Müşterilerinin dikkatini çekmek için değişik yöntemler de kullanan iki kardeş, öncelikle kentte apartman ve sitelerde yaşanan olayları derleyip bir kitapta toplamaya hazırlanıyor. Merkezin müdürü Deniz Yalçınkaya Güngör, kitapta komşu kavgalarının sebeplerinin anlatıldığını, ayrıca 'komşularına aidat parası yüzünden isyan eden yöneticiler' ve 'yöneticilere isyan eden komşular'la ilgili ilginç yazı ve fotoğrafların yer alacağını dile getirdi.

KOMŞULARIN PROBLEMLERİNİ ANKETLE TESPİT ETTİLER

Manisa'da site ve apartmanlarda yaşanan sorunları kent merkezindeki 57 mahallede yaptıkları anketle belirlediklerini kaydeden Deniz Yalçınkaya Güngör, "Yaklaşık 2 ay süren anket çalışması sonucunda Manisa'da en fazla aidat ödemeleri, çatı problemi, kanalizasyon sorunu, boya ve badana işleri ile asansör bakımları konusunda tartışma çıktığını tespit ettik. Biz de stratejimizi bu yönde geliştirdik. Manisa'da 'Düzenli yönetim ile rahat ve huzurlu bir yaşam' sloganıyla çıktığımız bu yolda inandığımız doğruları yaparak çalışıyoruz" diye konuştu.

Kent merkezindeki 60 bin konutta yaşayanları bilgilendirmek amacıyla hazırladıkları broşürleri dağıttıklarını da kaydeden Güngör, "Biz Manisalılar'a profesyonel ve çağdaş bir yönetim hizmeti vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aidat Kavgasına Profesyonel Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement