Alpler'de Yeni Bir Kempınskı - Son Dakika
Güncel

Alpler'de Yeni Bir Kempınskı

Alpler\'de Yeni Bir Kempınskı

Kempinski Otelleri, Avusturya'nın ilk Kempinski'si için beş yıldızlı Kitzbühel Otel ile yönetim anlaşması imzaladı.

07.10.2011 11:48

Kış sporları ile yürüyüş meraklıları, golfçüler ve yeni spa keşfi peşinde olanlar şimdiden ajandalarına yeni bir destinasyonu alabilir: Kempinski'nin Avusturya'daki ilk oteli, Kempinski Hotel Das Tirol kapılarını kış sezonu için tam zamanında açıyor.

Leading Hotels of the World üyesi ve Leading Spa merkezlerinden birine de sahip olan otel sonbahar boyunca yenilenmeye devam edecek ve 7 Aralık 2011'de kapılarını bir Kempinski oteli olarak açacak.

"Portfolyumuza eklenen bu yeni otelle gurur duyuyoruz, bu otel aynı zamanda Avrupa'da büyüme stratejimize de vurgu yapıyor," diyor Reto Wittwer, Kempinski Başkan ve CEO'su. Kempinski Otelleri Bölgesel Başkan Yardımcısı Rupert Simoner ise otelin büyük başarı yakalayacağından emin: "Kitzbühel bölgesi Alplerdeki en çekici noktalardan biri, bu da şüphesiz potansiyel misafirlerimizin ilgisini çekecek. Renovasyon, otele, Kempinski'nin lüks Alp seyahatine ilişkin mevcut tecrübesini de yansıtacak yeni tasarım uygulamaları ile Kempinski yüksek servis standartlarını getirecek.

Ağustos 2011'de renovasyon için kapanan otelin iç mimarisi ve teçhizatı, Kempinski stardartlarını yakalayacak bir biçimde düzenlenecek. Danışman firma Herbert Günther renovasyon ile otelin Alplerden ilham alan yeni tasarımından sorumlu olacak.

Kempinski Hotel Das Tirol, çevresindeki nefes kesen manzarayı geniş açılardan görebilecek toplam 148 zarif oda ve süite sahip olacak. Bunun yanı sıra, otel, konuklarına büyüklükleri 100 ile 250 m2 arasında değişen 11 Kempinski Rezidansı da sunacak.

Otelin ilgi çekici pek çok özelliğinden biri ise onu aile tatilleri için ideal bir konuma taşıyan kayak pistlerine yakınlığı. Golfçülerin Kitzbühel'deki yüksek kaliteli dört golf parkuruyla yakınındaki diğer 30 parkuru takdir edeceklerine şüphe yok. Özenle seçilmiş spor malzemelerini satıp kayak ve bisiklet ekipmanlarını kiralayacak bir Kempinski mağazası ve Kempinski Kayak Okulu, otelin olağanüstü servis ve tesislerini bütünleyecek.

Otelin 3,600 m2 genişliğindeki sağlık merkezi yenilenmeden sonra

markanın ürünleriyle, beden ve ruhu iyileştirme ve denge kurma amacıyla tasarlanmış özgün terapilerini sunan Kempinski- The Spa olarak açılacak. Sağlık merkezi tatlı ve tuzlu sular barındıran kapalı ve açık yüzme havuzlarıyla tamamlanacak.

Otelin yaklaşık 180 kişi ağırlayabilen ana restoranı kahvaltı ve akşam yemeği servis edecek; 40 kişilik, daha küçük ve spesiyaller sunacak özel bir restoranı da bulunacak. Otelin birinci katında ayrıca konforlu bir şömineye sahip bir barla yerel lezzetler sunacak bir kafe de yer alacak

Genç misafirlerse iki farklı seviyesi bulunan Kempinski Kids Club'da istedikleri kadar oynayıp eğlenebilecekler.

Yaklaşık 420 kişi ağırlayabilecek 800 m2'lik konferans alanı ile donanımlı konferans ve ziyafet imkanları da sunulacak.

Limitli sayıda bulunan özel Kempinski Hotel Das Tirol açılış paketi şimdiden rezervasyona açıldı: 7 ile 25 Aralık 2011 arası Superior Double odalar gecesi kahvaltı dahil 200 Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Müsaitliğe bağlı olarak bir üst oda tipine yerleşmek de mümkün. Rezervasyonlar www.kempinski.com/tirol adresinden veya reservation.tirol@kempinski.com e-posta adresinden ya da +43 5355 50100 numaralı telefondan yapılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alpler'de Yeni Bir Kempınskı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement