Altay'ın Yenileri İddialı - Son Dakika
Güncel

Altay'ın Yenileri İddialı

Altay\'ın Yenileri İddialı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü evinde Pazarspor'u yenerek 11 haftalık galibiyet özlemine son vermek isteyen Altay'da ara transferin son gününde Fenerbahçe'den kiralanan Aziz Ceylan ve Boluspor'dan alınan Ahmet Kulabaş iddialı konuştu.

04.02.2015 13:05

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü evinde Pazarspor'u yenerek 11 haftalık galibiyet özlemine son vermek isteyen Altay'da ara transferin son gününde Fenerbahçe'den kiralanan Aziz Ceylan ve Boluspor'dan alınan Ahmet Kulabaş iddialı konuştu.

Son 6 maçta gol bile atamayan siyah beyazlı ekibin derdine ilaç olmaya geldiklerini dile getiren 2 oyuncu, "Taraftarımız bize güvensin. Atacağımız gollerle kendimizi kanıtlayacağız" mesajını verdi.

Aziz ve Ahmet'in transferinden önce takımda Hüsamettin dışında santrfor alternatifinin bulunmadığını hatırlatan teknik direktör Serhat Güller ise, "Forma rekabeti takıma olumlu yansıyacak. Aziz genç ve mücadele gücü yüksek bir oyuncu. Ahmet de aynı özelliklere sahip ve devamlılık sağladıkça önemli katkı sağlayacak kapasitede" yorumu yaptı. Serhat Gürler, "Üç haftadır iyi oynayıp kazanamıyoruz. Bu kez kötü oyunla da olsa galibiyet şart" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'ın Yenileri İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement