Anakonda'nın Yuttuğu Adam, Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Anakonda'nın Yuttuğu Adam, Yaşadıklarını Anlattı

Anakonda yılanı tarafından yutulan Paul Rosolie, yılanın karnında neler hissettiklerini anlattı. Rosolie, "Son hatırladığım yüzümün önünde ağzını açmış bir yılandı" dedi.

03.12.2014 20:34  Güncelleme: 21:10

Eaten Alive (Canlı yenilen) programı için Anakonda yılanı tarafından yutulan Paul Rosolie yılanın karnında ne hissettiğini anlattı. Araştırmacı NBC'de yayımlanan Today talk Show programına katıldı.

"SON HATIRLADIĞIM..."

Dev yılanın karnında bir saat bulunan Paul Rosolie deneyinin temel amacının tropik Amazon ormanların yok oluşuna dikkat çekmek olduğunu açıkladı. Araştırmacı "Son hatırladığım yüzümün önünde ağzını genişçe açmış bir yılandı. Bunun ardından her şey karanlığa büründü" dedi.

YILANIN KARNINDA 1 SAAT

Araştırmacı Roselie, Anakonda yılanının karnında toplam bir saat geçirdi. Roselie yılanın karnından nasıl çıktığıyla ilgili ayrıntı vermedi.

Araştırmacının bu deneyi gerçekleştireceğini duyurmasının ardından hayvan koruyucusu PETA örgütü program yapımcılarını kınadılar. PETA'nın açıklamalarını yorumlayan Roselie kurumun yılanın sağlığıyla ilgili kaygılarını paylaştığını söyledi. Araştırmacı deneyin ardından yılanın hayatta kaldığını ve kendini iyi hissettiğini de sözlerine ekledi.

Anakonda\'nın Yuttuğu Adam, Yaşadıklarını Anlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Anakonda'nın Yuttuğu Adam, Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ...: yılan avını önce sıkıyor nefessiz bırakıp yutuyor yani öldürmeden yutmuyor ve onun midesinde onca asit onca hareketleri delinin biri kuyuya bir taş atmış akıllılarda inanmış salak mı nedir milleti cahil yerine koyuyor yılanın hayatta kaldığını ve kendini iyi hissettiğini sözlerine eklemiş yılan nasıl kendini iyi hissedebilir ya saçma sapan insanlar 18 0 Yanıtla
  • Cengiz: Yılanın miğde asidi seni yemeye başlarken sindirir enayi 1 saat değil 15 dk da erir gidersin hadi dağılın şimdi fake haber :D 14 3 Yanıtla
    gökhan: Özel bir kıyafet kullanmış. Nefes alabilmek için oksijen tüpü felan kullanmislar 1 1
  • Ali: Yalan dolan bu nedir arkadaş yuh yaa 10 2 Yanıtla
  • ggg: Korkunç 6 1 Yanıtla
  • Galip: Biz birbirimizi yiyoruz baskalari neler yapiyor 2 0 Yanıtla
  • sinan gùn: Valla herbi insanin macasi yemez bu duruma 0 0 Yanıtla

Advertisement