Ankamall'de Ücretsiz Stil ve Makyaj Danışmanlığı - Son Dakika
Güncel

Ankamall'de Ücretsiz Stil ve Makyaj Danışmanlığı

Ankamall\'de Ücretsiz Stil ve Makyaj Danışmanlığı

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında Ankamall'da düzenlenen ücretsiz stil ve makyaj danışmanlığı, kadınların büyük ilgisini çekti.

11.06.2012 18:40

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında Ankamall'da düzenlenen ücretsiz stil ve makyaj danışmanlığı, kadınların büyük ilgisini çekti.

Stil danışmanı Aysun Kaba ve makyaj sanatçısı Mustafa Demiralp, Ankamall Alışveriş Merkezi'nde ücretsiz olarak vatandaşların stil ve makyaj danışmanlığını yaptı. Kaba, konuklarına stillerinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler verdi, kıyafetlere yorumlarda bulundu. Kaba, yaptığı açıklamada, Ankara Alışveriş Festivali (Shopping Fest) stil danışmanı olduğunu belirterek, Ankamall Alışveriş Merkezi'nde kadın ve erkeklerinin nasıl giyinmesi gerektiğini konuklarına anlattığını söyledi. Kaba, "Ankamall bizim süslememizi yaptı, etkinliği müşterilerine bildirdi" dedi. Kaba, kendisinin 'Aysun Kaba ile Stilini Keşfet' isimli bir kitabı olduğunu anlatarak, kitabını imzalayarak hediye edeceğini söyledi. Kaba, "Bu yaz kırmızı, turuncu sarılardan ipek fularlar alabilirler. Giyecekleri tek renk elbiseleri bunlarla renklendirebilirler. Renge yönelsinler. Özellikle kırmızı, bir kadının gardırobunda olmazsa olmaz rengidir" diye konuştu.

Mustafa Demiralp ise, konuklarına makyaj yaparak, onları bu konuda bilgilendirdi. Demiralp, "Son dönemde sürekli olarak değişen makyaj teknikleri hakkında gelen kişilere teknikleri anlatacağız. Hangi kıyafetlerle nasıl makyaj yapılmalı, bu tarz kısa bilgiler vereceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankamall'de Ücretsiz Stil ve Makyaj Danışmanlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement