Ankara Yolda Bozulan Araçtan Kurtuldu, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara Yolda Bozulan Araçtan Kurtuldu, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde motor arızası nedeniyel üçüncü şeritte aniden duran araca arkadan çarpmamak için direksiyon kıran otomobil sürücüsü, aracının kontrolünü kaybetti, hızla yolun ortasındaki beton refüje çarptı.

08.05.2017 11:52

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde motor arızası nedeniyel üçüncü şeritte aniden duran araca arkadan çarpmamak için direksiyon kıran otomobil sürücüsü, aracının kontrolünü kaybetti, hızla yolun ortasındaki beton refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil, 200 metre sürüklendi. Kazada, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.Kaza, Gölbaşı Ankara karayolunda polit kontrol noktasını geçtikten sonra dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Gölbaşı'nda 4 şeritli yolda sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minivan Panelcan türü araç, motor arızası nedeniyle 4 şeritli yolun üçüncü şeridinde yolun ortasında kilitlenip, aniden durdu. Bu sırada aynı şeritte seyreden ve arkadan hızla gelen Edip Yıldız yönetimindeki 06 DN 2251 plakalı otomobil, duran araca çarpmamak için sürücüsünün naniden direksiyonu kırıp, şerit değiştirmek isterken kontrolünü kaybedince beton olan orta refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan otomobil, 200 metre sonra durabildi. Kazada, otomobilde bulunan Edip Yıldız,eşi Zehra Yıldız ile 2 yakını yaralandı. Korkunç kazayı gören vatandaşlar, durumu polise ve ambulansa haber verdi. Hızla gelen ambulans, yaralılardan 2'sini Gazi üniversitesi Hastanesi'ne, 2'sini ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Edip Yıldız ile eşi Zehra Yıldız'ın omirliklerinde kırıklar bulunduğu belirtildi. Diğer 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ankara Yolda Bozulan Araçtan Kurtuldu, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Yolda Bozulan Araçtan Kurtuldu, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement