Ankaralılar Abone Günlerine Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Ankaralılar Abone Günlerine Yoğun İlgi Gösterdi

Ankaralılar Abone Günlerine Yoğun İlgi Gösterdi

ASKİ tarafından başlatılan "Abonelerle Yüz yüze Görüşme Günleri" uygulamasına Ankaralı vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.

30.09.2013 10:51  Güncelleme: 10:49

Türkiye'de Sular İdareleri arasında bir ilk olarak ASKİ tarafından başlatılan "Abonelerle Yüz yüze Görüşme Günleri" uygulamasına Ankaralı vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.

7 daire başkanının haftanın iki günü abonelerle toplantı salonunda aracısız olarak görüştüğü bu uygulamayla vatandaşlarımız bürokrasiye takılmadan sorunlarını doğrudan en yetkili merci ile görüşüp çözme imkânına sahip oluyor.

Abone Günleri projesiyle ilgili bilgi veren Genel Müdürümüz İrfan Kaya: "Bu uygulama sular idareleri arasında Türkiye'de bir ilk. Her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 09.30 – 11.30 arasında Ana binamızın giriş katındaki salonda daire başkanlarımız vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek sorunlarını anlatıyor. Abone İşleri, Bilgi İşlem, Su ve Kanal İşletme, Su İnşaat, Kanal Yatırım ve Plan Proje Daire Başkanlarımız ile Hukuk Müşaviri toplantıda bizzat yer alarak sorunları abonelerin ağzından dinliyor ve anında çözüme kavuşturuyor. Bu sayede vatandaşlarımız sorunlarını bürokrasiye takılmadan doğrudan en yetkili kişilere aktarma imkânına sahip oluyor" dedi.

Uygulamaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kaya şunları söyledi: "Bu uygulamamıza abonelerimiz ve mahalle muhtarlarımız yoğun ilgi gösteriyor. 2013 yılında bugüne kadar 1163 kişi Abonelerle Yüz yüze Görüşme Günlerine katılarak sorunlarını çözüme kavuşturdu. Abone günlerine tüm halkımız gelebilir, ASKİ ile ilgili her türlü problemini en kısa sürede çözebilir. Bu uygulamada özveriyle hizmet veren çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankaralılar Abone Günlerine Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement