Anlı, Karla Mücadele Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Anlı, Karla Mücadele Çalışmalarını Denetledi

Anlı, Karla Mücadele Çalışmalarını Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, kentin ana arterlerindeki kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetledi.

10.01.2015 00:03

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, kenti etkisi altına alan kar yağışının ardından, gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kentin ana arterlerindeki kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetledi.

Gece 21.30 dolaylarında Makine İkmal Parkı'nda Meclis Üyeleri Nadir Bingöl ile Erkan Erenci, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç ve Yol Yapım, Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Umur Akşahin ile bir araya gelen Anlı, önce kentteki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından İstasyon Caddesi'nden Ekinciler Caddesi'ne oradan Bankalar Caddesi, Gazi Caddesi ve Dicle Üniversitesi'ne kadar pek çok ana arterde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetledi.

Dicle Üniversitesi Kampüs Alanı'nda açıklama yapan Anlı, akşam 21.00 itibariyle kar yağışının kenti etkilemeye başladığını söyledi. Birkaç gün öncesinden gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Anlı, "Şu an gece 02.00 ve arkadaşlarımız kentin ana arterlerinde yoğun bir çalışma yürütüyor" dedi.

103 Adet İş Makinası İş Başında

Özellikle Dicle Üniversitesi, Ofis Ekinciler Caddesi, Yeraltı Geçidi, Seyrantepe TOKİ gibi problem olabilecek alanlarda özel çalışma yürüttüklerini belirten Anlı, "Diyarbakır genelinde 103 adet iş makinamız, özel donanımlı araçlar yoğun şekilde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yapmaktadırlar. Amacımız sabah Diyarbakır'ı sıkıntı yaşamadan güne hazırlamaktır" diye konuştu.

Personele Teşekkür Etti

Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kentin ana arterlerinde soğuğa rağmen yılmadan çalışan personele teşekkür eden Anlı, "Arkadaşlarımız, insanlar evlerinde, seyir halindeki araçlar trafikte rahat edebilsinler yoğun çaba göstermekteler. Yüzlerce arkadaşımız hem yol ve kaldırımlardaki karları küremekteler, hem de parklardaki ağaçları karlardan temizlemekteler. Hepsine teşekkür ederim" dedi.

Kent Sakinleri Karın Keyfini Sürecek

Anlı, personelin yoğun çalışmasının ardından kentin daha konforlu hale geleceğini kaydederek "Çalışma arkadaşlarım kenti sabaha hazırladı. Diyarbakırlılar güne sorunsuz başlayacaklar. Kent sakinlerine karın keyfini çıkarmak düşecek." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Anlı, Karla Mücadele Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement