Antakya Belediyesi, Yaşlılara Ücretsiz Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti Veriyor - Son Dakika
Güncel

Antakya Belediyesi, Yaşlılara Ücretsiz Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti Veriyor

Antakya Belediyesi, Yaşlılara Ücretsiz Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti Veriyor

Hatay'ın Antakya Belediyesi, 65 yaş ve üzeri 330 kişiye evde bakım ve temizlik hizmeti veriyor.

06.07.2015 17:04

Hatay'ın Antakya Belediyesi, 65 yaş ve üzeri 330 kişiye evde bakım ve temizlik hizmeti veriyor. Hizmet kapsamında evlerin genel ve detaylı temizliği ile yaşlıların saç sakal tıraşı da yapılıyor.

Antakya Belediye Başkanı AK Partili İsmail Kimyeci, belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce yaşlılara yönelik yürütülen temizlik ve bakım hizmeti kapsamında bugüne kadar 330 vatandaşın evinin 3'üncü defa temizlendiğini söyledi. Kimyeci, hizmetin 21 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi:

"Antakya Belediyesi'nce oluşturulan 21 kişilik ekip ile 65 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşlara aylık periyotlarla hizmet götürülüyor. Yürütülen hizmet kapsamında her evde iki personel yerleri silip, süpürüyor, perdeleri, halıları yıkıyor. Varsa birikmiş bulaşıkları, çamaşırları yıkıyor. Kışın başında soba kurulması, mevsim sonunda sobanın sökülmesi de dahil birçok hizmet gerçekleştiriyor. Ayrıca yaşlılarımıza saç-sakal kesimi ve kuaförlük hizmeti de veriyoruz."

Başkan Kimyeci, ilk etapta merkezde bulunan 41 mahalleye yönelik yürütülen evde temizlik ve evde bakım hizmetinin çok yakın zamanda daha önce köy olan ve büyükşehir yasasıyla Antakya ilçesine katılan 54 mahallede de gerçekleştirileceğini ifade etti. Kimyeci, ayrıca şehrin 95 mahallesinde bu hizmetten yararlanmak isteyen 65 yaş ve üzeri vatandaşların kayıtlarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antakya Belediyesi, Yaşlılara Ücretsiz Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement