Antalya Akvaryum'da 500 Bininci Turiste Şampanyalı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Antalya Akvaryum'da 500 Bininci Turiste Şampanyalı Karşılama

Antalya Akvaryum\'da 500 Bininci Turiste Şampanyalı Karşılama

Antalya Akvaryum'un açılışının birinci yılında, 500 bininci yabancı ziyaretçi şampanyalı törenle karşılandı.

25.06.2013 17:00

Antalya Akvaryum'un açılışının birinci yılında, 500 bininci yabancı ziyaretçi şampanyalı törenle karşılandı. Tataristan'dan gelen bankacı Nataliya Ostaskhako ve ailesine ödül olarak akvaryuma ömür boyu bedava giriş bileti verildi.

Akvaryum girişinde düzenlenen törene, Antalya Akvaryum Yönetim Kurulu Ramazan Atılgan, İrfan Demirok, Cüneyt Alpgüven, Genel Müdür Kemal Kumkumoğlu ve Satış Pazarlama Müdürü İsmail Arık katıldı.

Ailesi ile birlikte tatil için Tataristan'dan gelen banka memuru Nataliya Ostaskhako, eşi Vitaliy Ostaskhako ve küçük kızları Elizaveta Ostaskhako 500 bininci turist olmanın ayrıcalığını yaşadı. Şampanya ile karşılanan Ostaskhako ailesi, ödül olarak akvaryuma ömür boyu bedava giriş bileti aldı. Antalya Akvaryum Yönetim Kurulu, ailenin hediyesini birlikte verdi. Konfetilerin patlatıldığı karşılama töreni sonrası, aileye sürpriz ikramlarda bulunuldu.

Antalya Akvaryum'un kısa sürede 500 bin turist sayısını yakaladığını belirten İrfan Demirok, "Bugün çok mutluyuz. Bir yıl önce başladığımız serüven, hedeflediğimiz rakamların üstüne çıktı" dedi. Yerli turist ile birlikte şu ana kadar akvaryumu dolaşan insan sayısının 750 binin üzerinde olduğunu vurgulayan Demirok, "Binlerce tür balığın sergilendiği akvaryumumuz sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da isminden bahsettiriyor. Bir gün içinde yüzlerce turist buraya geliyor" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Akvaryum'da 500 Bininci Turiste Şampanyalı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement